Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

1008 Torna játék és gyakorlat

Paraméterek

Szerző Ursula Häberling-Spöhel
Cím 1008 Torna játék és gyakorlat
Alcím Kézikönyv tanároknak, edzőknek, játékosoknak
Kiadó Dialóg Campus Kiadó
Kiadás éve 2003
Terjedelem 272 oldal
Formátum A/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 9310 93 3
Eredeti ár:
4.980 Ft
4.482 Ft
Online kedvezmény: 10%

A német nyelvterületen évtizedek óta példátlan népszerűségnek örvend ez a testnevelőtanároknak és edzőknek szóló 1000 játék és gyakorlat szakkönyv-sorozat. Minden egyes kötet leírja a sportgyakorlat célját, végrehajtási módját, s mindezt egyszerű ábrákkal illusztrálja. Ezzel a rendszerrel a testnevelőtanárok, edzők nemcsak változatosabbá tehetik az óráikat, edzéseket, hanem gyakorlatilag konkrét óra- és edzésterveket kapnak.

Leírás

A német nyelvterületen évtizedek óta példátlan népszerűségnek örvend ez a testnevelőtanároknak és edzőknek szóló 1000 játék és gyakorlat szakkönyv-sorozat, amit a világ több nyelvére is lefordítottak. Magyarul először jelenik meg ez a fantasztikus gyakorlat-gyűjtemény, hasonló nagy népszerűséggel. A kötetek szerzői kollektívája a német és svájci egyetemek és Sporttudományi Intézetek vezető munkatársai. Minden egyes kötet leírja a sportgyakorlat célját, végrehajtási módját, s mindezt egyszerű ábrákkal illusztrálja. Ezzel a rendszerrel a testnevelőtanárok, edzők nemcsak változatosabbá tehetik az óráikat, edzéseket, hanem gyakorlatilag konkrét óra- és edzésterveket kapnak.

1000 játék és gyakorlat–sorozat

Szerkesztette: Ursula Häberling-Spöhel

Írta: Lisbeth Boltshauser, Othmar Grossmann, Beda Huber, Xaver Kälin, Georg Lehmann, Aldino Ragonesi, Katja Rohner, Ruedi Steuri, Reto Stocker