Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A belső utak könyve

Paraméterek

Szerző Popper Péter
Cím A belső utak könyve
Kiadó Kulcslyuk Kiadó
Kiadás éve 2022
Terjedelem 212 oldal
Formátum A/6, ragasztókötött
ISBN 978 615 5932 81 6
Eredeti ár:
3.150 Ft
2.835 Ft
Online kedvezmény: 10%

Popper Péter indiai útja során tanulmányozta az ősi gyógymódokat, a jógát, a sok évezredes életbölcseletet. Azt tapasztalta, hogy a hinduizmusban nem ködös misztikus sejtésekről, erőlködve megvalósított „gyakorlatokról”, hanem élő szellemi áramlatról van szó, amelynek nincs merev szabályrendszere. Popper Péter egyik legismertebb írása valódi szellemi kaland, élvezetes, szórakoztató olvasmány, egyben komplett gyakorlati program önmagunk megismeréséhez és fejlesztéséhez.

Leírás

Popper Péter indiai útja során tanulmányozta az ősi gyógymódokat, a jógát, a sok évezredes életbölcseletet. Azt tapasztalta, hogy a hinduizmusban nem ködös misztikus sejtésekről, erőlködve megvalósított „gyakorlatokról”, hanem élő szellemi áramlatról van szó, amelynek nincs merev szabályrendszere. Álláspontja szerint a modern európai kultúrába nem lehet mechanikusan átemelni a Távol-Kelet ősrégi tanításait és gyakorlati útmutatásait, amelyek teljesen más történelmi és társadalmi viszonyok között keletkeztek. Mindenkinek saját magának kell megtalálnia a számára megfelelő szellemi utat, kialakítani az önnevelés és -fejlesztés egyénre szabott módszereit. Ehhez kíván segítséget nyújtani ez a könyv.

Popper Péter egyik legismertebb írása valódi szellemi kaland, élvezetes, szórakoztató olvasmány, egyben komplett gyakorlati program önmagunk megismeréséhez és fejlesztéséhez. A Lélekrágcsálók mellett elsősorban ezt ajánljuk mindazoknak, akik bepillantást szeretnének nyerni a legendás pszichológus legfontosabb gondolataiba.

 

Kulcslyuk Kiadó, 2022.

Írta: Popper Péter

Kapcsolódó kiadványok:

Popper Péter művei