Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A jégszfinx

Paraméterek

Sorozat Ifjúsági Könyvek
Szerző Verne, Jules
Cím A jégszfinx
Alcím Regény
Kiadó Holnap Kiadó
Kiadás éve 2013
Terjedelem 412 oldal
Formátum A/5, keménytáblás
ISBN 978 963 3490 49 5
Eredeti ár:
2.700 Ft
2.430 Ft
Online kedvezmény: 10%

A romantika kulcsszava a titokzatosság és az izgalom. Verne ennek jegyében megírta Edgar Allen Poe Arthur Gordon Pym című rémregényének folytatását. A jégszfinx hősei, a hajótörött testvérét eszelősen kereső kapitány, Guy Len és a kíváncsi természettudós, Jeorling úr Pym naplójára rábukkanva fantasztikus kalandokról szereznek tudomást...

Leírás

A romantika kulcsszava a titokzatosság és az izgalom. Verne ennek jegyében megírta Edgar Allen Poe Arthur Gordon Pym című rémregényének folytatását. A jégszfinx hősei, a hajótörött testvérét eszelősen kereső kapitány, Guy Len és a kíváncsi természettudós, Jeorling úr Pym naplójára rábukkanva fantasztikus kalandokról szereznek tudomást, s maguk is „csodálatos és hajmeresztő” fordulatokban bővelkedő utazás részesei lesznek a Halbrane fedélzetén. A különös atmoszférájú mű végén egy szfinx formájú jéghegy delejes vonzásába kerülnek. De vajon kiszabadulnak-e valaha?
Mint korábbi Verne-köteteinket, a Hector Servadacot és a Hódító Roburt, ezt a regényt is Lévay Tamara újszerű illusztrációi színesítik.