Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A kalóz királylány

Paraméterek

Szerző Zalka Csenge Virág
Cím A kalóz királylány
Alcím Nemzetközi népmesék mai gyerekeknek
Kiadó Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás éve 2020
Terjedelem 208 oldal
Formátum B/5, keménytáblás
ISBN 978 963 486 649 7
Eredeti ár:
3.999 Ft
3.399 Ft
Online kedvezmény: 15%

A kalóz királylány a díjnyertes Ribizli a világ végén című mesegyűjtemény párja. A kötet a világ minden tájáról gyűjt össze és mesél újra történeteket merész lányokról, megértő fiúkról és más, a közhelyeken túlmutató, izgalmas figurákról.

Leírás

A kalóz királylány a díjnyertes Ribizli a világ végén című mesegyűjtemény párja. A kötet a világ minden tájáról gyűjt össze és mesél újra történeteket merész lányokról, megértő fiúkról és más, a közhelyeken túlmutató, izgalmas figurákról.

2020-ban dr. Zalka Csenge Virág kapta az Év Gyerekkönyv írója díjat a Ribizli a világ végén című mesegyűjteményért. A kalóz királylány a díjnyertes könyv párja. Az első kötet - alcíme szerint - Régi magyar népmesék mai gyerekeknek, a mostani pedig a világ minden tájáról gyűjt össze és mesél újra történeteket merész lányokról, megértő fiúkról és más, a közhelyeken túlmutató, izgalmas figurákról. A szerző gyakorló mesemondó, így a hagyományos történeteket a mai közönség érdeklődésének megfelelően válogatja és fogalmazza újra közérthető és szerethetően mai nyelven. Eközben megőrzi és továbbadja a mesék eredeti cselekményét, fontos kérdéseit és évszázadokon át őrzött, ma is elgondolkodtató, változatos kincseit.

 

Móra Ferenc Könyvkiadó, 2020.

Írta: dr. Zalka Csenge Virág

Illusztrálta: Herbszt László

Kapcsolódó kiadványok

Raktáron
3.675 Ft 3.307 Ft
Raktáron
3.999 Ft 3.399 Ft
Raktáron
3.999 Ft 3.399 Ft
Raktáron
4.499 Ft 3.824 Ft