Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A pogány madonna (DVD)

Paraméterek

Szerző Mészáros Gyula – Bujtor István
Cím A pogány madonna (DVD)
Alcím Színes, magyar akció-vígjáték
Kiadó Magyar Nemzeti Filmalap
Kiadás éve 2018
Formátum DVD
ISBN MNFA34
Eredeti ár:
1.490 Ft
1.415 Ft
Online kedvezmény: 5%

A Tihanyi Apátság múzeumából ismeretlen tettesek elrabolják a görög eredetű aranyszobrot, a Pogány Madonnát. Kardos doktor az éppen lefokozás alatt álló Ötvös Csöpit veszi maga mellé, mert mégiscsak Ötvös a legtehetségesebb nyomozója...

Leírás

A Tihanyi Apátság múzeumából ismeretlen tettesek elrabolják a görög eredetű aranyszobrot, a Pogány Madonnát. Kardos doktor az éppen lefokozás alatt álló Ötvös Csöpit veszi maga mellé, mert mégiscsak Ötvös a legtehetségesebb nyomozója. A balatoni főidényben épp vitorlásverseny zajlik. Ide, a versenyhez vezetnek a nyomozás szálai. Kardos doktor melléfogásai ellenére, a vízen, a levegőben, és a szárazföldön végrehajtott üldözési jelenetei után Ötvös Csöpi végül – Bencének, a fagylaltos unokájának közreműködésével – felgöngyölíti a bűnügyet.
 
Készült: 1980 (98 perc)
Rendezte: Mészáros Gyula, Bujtor István
Forgatókönyvíró: Bujtor István, Mészáros Gyula, Fakan Balázs
Operatőr: Hildebrand István
Jelmeztervező: D. Forgó Teréz
Zene: Aldobolyi Nagy György
Producer: Gulyás Lajos
Látványtervező: Duba László
Vágó: Hajnal Sellő
Főszereplők: Bujtor István (Ötvös Csöpi), Kern András (Kardos doki), Bánhidi László (Matuska), Pálok Gábor (Bence, Matuska unokája), Kállai Ferenc (Csík István), Gór Nagy Mária (Zsuzsa), Zenthe Ferenc (Záray kapitány), Hernádi Judit (Vályiné), Szerencsi Hugó (Imre bácsi), Benkő Péter (Szemere nyomozó)