Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A test izomzatának edzése

Paraméterek

Szerző Bogárdi István
Cím A test izomzatának edzése
Alcím Negyedik, bővített kiadás
Kiadó Semmelweis Kiadó
Kiadás éve 2024
Terjedelem 680 oldal
Formátum A/4, ragasztókötött
ISBN 978 963 331 610 8
Eredeti ár:
11.900 Ft

Minden sportolónak, aki az edzőtermi gyakorlatok végrehajtásakor dolgozó izmok működésébe mélyebben kíván betekinteni, azoknak, akik az izom működésének ismeretében edzéseket szeretnének tervezni, vagy akik saját, illetve mások testének szobrászai kívánnak lenni, a könyv ajánlott!

Leírás

Minden sportolónak, aki az edzőtermi gyakorlatok végrehajtásakor dolgozó izmok működésébe mélyebben kíván betekinteni, azoknak, akik az izom működésének ismeretében edzéseket szeretnének tervezni, vagy akik saját, illetve mások testének szobrászai kívánnak lenni, a könyv ajánlott! Tananyagként különösképpen fontos minden sportág edzőjének, oktatójának, szakedzőjének, személyi edzőnek, valamint az edzőképzés vezetőinek és hallgatóinak!

A test izomzatának edzése a legjobb testépítéssel foglalkozó könyv Magyarországon!

-       Izomfelépítés, gyakorlatok helyes kivitelezése minden izomcsoportra.

-       Megismerhetjük, hogy az egyes izomcsoportokra vonatkozóan mi a különbség az alapgyakorlatok és izoláló gyakorlatok között, példákon keresztül bemutatva.

-       Választ kapunk arra, mely gyakorlatok alkalmasak csúcsösszehúzódás elérésére az adott izomban.

Több, mint 1000 színes fotó és ábra teszi szemléletessé az egyes gyakorlatok végrehajtását.

Kinek ajánljuk? Testépítőknek, akik hatékony, gyors és látványos fejlődést szeretnének elérni. Testépítéssel összefüggő képzésen résztvevő hallgatóknak, vizsgára történő felkészüléshez kötelező! Kiváló tankönyv edzéstervezéssel foglalkozó szakemberek, sportoktatók, fitness instruktorok, személyi edzők és testnevelő tanárok részére elengedhetetlen tudást biztosít. A könyv, bár terjedelmes, mégis olvasmányos és könnyen tanulható.

A bevezetőt és az általános edzéselmélet témakört követően, csoportokra bontva mutatja be az egyes izomcsoportok anatómiai felépítését, megedzését, végighaladva a szabadsúlyos, a géppel történő és saját testsúlyos gyakorlatokon. Megismerhetjük az apróbb, de nagyon fontos kivitelezési módokat, amelyek alkalmazásával szebb, érettebb izmot építhetünk a kívánalmaknak megfelelően. A könyv kitér a női alakformálás gyakorlatainak részletes ismertetésére, különös tekintettel a comb és a csípő izmainak edzésére. Kiváló ajándék testépítéssel foglalkozó családtagnak, barátnak, kollégának, saját magunknak. Minden edzőterem és edzéssel foglalkozó polcán ott a helye!

 

Semmelweis Kiadó, 2024. 

Írta: Bogárdi István

Lektor: Dr. Derzsy Béla, Dr. Németh Endre, Dr. Szalma László, Potyi Gábor, Palatinus Tünde, Vargha Viola

Kapcsolódó kiadványok

Raktáron
1.480 Ft 1.184 Ft
Raktáron
3.280 Ft 2.624 Ft
Raktáron
7.800 Ft
Raktáron
20.040 Ft 14.028 Ft
Raktáron
9.000 Ft