Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

A tökéletes puska

Paraméterek

Szerző Heinz Oppermann
Cím A tökéletes puska
Alcím A puskaagy méretezése
Kiadó SAXUM Kiadó
Kiadás éve 2015
Terjedelem 92 oldal
Formátum A/5, keménytáblás
ISBN 978 963 248 116 6
Eredeti ár:
2.900 Ft
2.610 Ft
Online kedvezmény: 10%

A megfelelő puskával nagyobb a találati pontosság! A vadászpuskával lövés sikerének záloga a fegyver tökéletes fekvése, amely csak akkor érhető el, ha a puska – és annak is elsősorban az agya – passzol a lövészhez. 

Leírás

A megfelelő puskával nagyobb a találati pontosság! A vadászpuskával lövés sikerének záloga a fegyver tökéletes fekvése, amely csak akkor érhető el, ha a puska – és annak is elsősorban az agya – passzol a lövészhez. Ha a puskaagy hossza, esése vagy a hajlása nem megfelelő, minden tréning és gyakorlás hiábavaló erőfeszítés csupán. Hogyan lehet azonban az egyénre szabott puskaagyméreteket megállapítani? Lehet javítani a méretezésen anélkül, hogy rögtön új fegyvert kellene venni? Kézikönyvünk minden kérdésre választ ad!

Puskatípusok, agyformák és puskatartás – hajlásszög meghatározása és tesztelési módszerek – a puskaagy méretének megállapítása – egyedi méretezés: a puskaagy hossza, esése, hajlása és az agytalp dőlése – mintanyomtatványok a puskaagy-méretezéshez.

Heinz Oppermann neves lövészoktató, kiváló puskaszakértő, számos szakkönyv, publikáció nagy népszerűségnek örvendő szerzője. 

 

Saxum Kiadó, 2015.

Írta: Heinz Oppermann

Fordította: Pete Nóra

 

Kapcsolódó témakör:

Vadgazdálkodás, vadászat