Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Alapismeretek a kórházi segítők munkakörében

Alapismeretek a kórházi segítők munkakörében Katt rá a felnagyításhoz

Paraméterek

Sorozat Továbbképzési füzetek
Szerző Pappné Víg Ágnes – Bethleni Zsuzsanna
Cím Alapismeretek a kórházi segítők munkakörében
Kiadó Állami Egészségügyi Ellátó Központ
Kiadás éve 2009
Terjedelem 85 oldal
Formátum A/5, irkafűzött
ISBN ÁEEK05
Ár:
1.000 Ft

Ez a továbbképzési füzet általános alapismereteket tartalmaz az ápolást segítők és adminisztratív dolgozók programjához, lehetőséget adva a képzőknek arra, hogy a helyi sajátosságokkal kiegészítsék azt, illetve, hogy a képzésben résztvevők felkészülhessenek területükön a sikeres munkavégzésre. (Továbbképzési füzetek 94.)

Leírás

Az egészségügyi ellátásban egyre nagyobb gondot jelent a szakemberhiány, ami gátolja a jó színvonalú, elégedettséget eredményező munkavégzést az érintett területeken. A humán erőforrás hiánya sújtja a fekvőbeteg-osztályokon az ápolásban közvetlenül érintetteket, valamint az ellátást háttérből segítő adminisztratív feladatot ellátókat egyaránt.
A betegellátás színvonalának javítására, a betegápolást közvetlenül segítők (kórházi ápolást segítők) és az egészségügyi intézmény működéséhez szükséges adminisztrációs feladatok ellátására adminisztratív dolgozók képzése indul a munkaerőpiac igényének megfelelően.
Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet a képzőket és a képzésben résztvevőket kívánja segíteni Továbbképzési füzetek című sorozatának új tagjával, amit most kezében tart az olvasó.
Ez a továbbképzési füzet általános alapismereteket tartalmaz az ápolást segítők és adminisztratív dolgozók programjához, lehetőséget adva a képzőknek arra, hogy a helyi sajátosságokkal kiegészítsék azt, illetve, hogy a képzésben résztvevők felkészülhessenek területükön a sikeres munkavégzésre.
 
Írta: Pappné Víg Ágnes – Bethleni Zsuzsanna
Szerkesztette: Demeter Józsefné