Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Alapvető klinikai masszázsterápia

Paraméterek

Szerző Allen, Laura – Pounds, David M.
Cím Alapvető klinikai masszázsterápia
Alcím Az anatómia és a kezelés integrálása (3. kiadás)
Kiadó Medicina Könyvkiadó
Kiadás éve 2020
Terjedelem 386 oldal
Formátum A/4, ragasztókötött
ISBN 978 963 226 754 8
Ár:
8.890 Ft

Ez a részletgazdag és gyakorlatorientált könyv segít szilárd alapokat szerezni a hatékony és sikeres praxishoz szükséges tapintástechnika és izomanatómia terén, mivel élethűen ismerteti a klinikai masszázsterápia alapvető módszereit. Ehhez segítségül hívja az emberi testről készült illusztrációk beágyazását az élő modellekről készített fényképekbe.

Leírás

Legyen sikeres tanulmányaiban és masszázsterápiás karrierjében a Clay és Pounds Alapvető klinikai masszázsterápia című könyv révén! Ez a részletgazdag és gyakorlatorientált könyv segít szilárd alapokat szerezni a hatékony és sikeres praxishoz szükséges tapintástechnika és izomanatómia terén, mivel élethűen ismerteti a klinikai masszázsterápia alapvető módszereit. Ehhez segítségül hívja az emberi testről készült illusztrációk beágyazását az élő modellekről készített fényképekbe.

 

Főbb jellemzők

• Több, mint 550 színes illusztrációval mutatjuk be az egyes izmokat és izomcsoportokat, a környező struktúrákat, a felületi tájékozódási pontokat és a terapeuta kezét.

• A technikák illusztrációi nyilakat tartalmaznak, amelyekkel jelezzük a masszázsfogások, nyújtások irányát.

Vizuális takarási javaslatok segítik a megfelelő takarást, maximálisan figyelembe véve a kezelt izmokhoz való hozzáférést.

Esettanulmányok segítenek integrálni a fejezetekben foglaltakat, és belátni/megérteni, hogy azok hogyan alkalmazhatók a gyakorlatban.

­­Tanulási célok és Ellenőrző kérdések segítenek átlátni a főbb koncepciókat és technikákat, valamint megbizonyosodni arról, hogy az ismeretek elsajátítása megfelelően történt-e.

 

Írta: Allen, Laura – Pounds, David M.