Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Állati találmányok

Paraméterek

Szerző Christiane Dorion
Cím Állati találmányok
Kiadó Scolar Kiadó
Kiadás éve 2022
Terjedelem 80 oldal
Formátum A/4, keménytáblás
ISBN 978 963 509 392 2
Eredeti ár:
4.990 Ft
4.241 Ft
Online kedvezmény: 15%

Az ember azt gondolja, ő talál fel mindent, valójában jócskán van mit tanulnia az állatoktól, akik különféle problémamegoldó módszereket és hihetetlen anyagokat fejlesztettek ki, hogy évmilliókon át létezni tudjanak. Ebből a könyvből olyan szuper emberi alkotásokat ismerhetsz meg, amelyekhez állati remekművek, építmények és szupererő adott ötletet.

Leírás

Az ember azt gondolja, ő talál fel mindent, valójában jócskán van mit tanulnia az állatoktól, akik különféle problémamegoldó módszereket és hihetetlen anyagokat fejlesztettek ki, hogy évmilliókon át létezni tudjanak. Hihetetlen építményeket alkotnak, szuper anyagokat állítanak elő, és testük alakja lehetővé teszi, hogy a levegőben, a vízben és a szárazföldön is egyaránt könnyedén közlekedhessenek. Mindent újrahasznosítanak, így gyakorlatilag semmiféle szemetet nem termelnek. Ebből a könyvből olyan szuper emberi alkotásokat ismerhetsz meg, amelyekhez állati remekművek, építmények és szupererő adott ötletet.

Tudtad, hogy a világ leggyorsabb vonata a jégmadárnak köszönheti, hogy annyira gyors és halk? És azt, hogy a termeszek sokat segítettek abban, hogy az ember olyan házakat építhessen, amelyek a nyári hőségben is hűvösek maradnak? És azt, hogy egy polipfaj már rég rájött a láthatatlanná tevő köpeny titkára? Ha elolvasod a könyvet, más szemmel nézel majd például a fülbemászókra, a denevérekre, a ganajtúrókra, a medúzákra és a jegesmedvékre.

 

Scolar Kiadó, 2022.

Írta: Christiane Dorion

Fordította: Nyuli Kinga

Illusztrálta: Gosia Herba

Kapcsolódó kiadványok

Raktáron
1.800 Ft 900 Ft
Raktáron
7.990 Ft 6.791 Ft