Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Állatkert

Paraméterek

Sorozat PILÓTA Kompetenciafejlesztő sorozat
Szerző Nagy Irén
Cím Állatkert
Alcím Környezetismereti gyakorló a problémamegoldó gondolkodás fejlesztéséhez
Kiadó Nemzeti Tankönyvkiadó
Kiadás éve 2011
Terjedelem 16 oldal
Formátum B/5, irkafűzött
ISBN 978 963 19 7089 0
Ár:
470 Ft
446 Ft
Kedvezmény: 5%

A PILÓTA sorozat Állatkert című eleme a természettudományos kompetenciaterület fejlesztő kiadványa. A gyerekek bepillanthatnak egy igazi állatkert életébe, miközben megismerhetik az állatok ellátásának, jólétének feltételeit, és bővíthetik állattani ismereteiket.

Leírás

Legyél most Te egy állatkert igazgatója! Mi lesz az első intézkedésed? Mi a dolga az állatorvosnak? Hol található a dingókerítés? Melyik állat kedvenc eledele a hangyatojás? Mit jelent a koplalónap? Hogyan élnek a maszájok? Mi történik egy tigrisrezervátumban? Ki lesz a párja Matildnak, a jegesmedvelánynak? Sok érdekes dolgot tudhatsz meg az állatkert működéséről, közben elkészítheted a gorillák új kifutóját.
A PILÓTA sorozat Állatkert című eleme a természettudományos kompetenciaterület fejlesztő kiadványa. A gyerekek bepillanthatnak egy igazi állatkert életébe, miközben megismerhetik az állatok ellátásának, jólétének feltételeit, és bővíthetik állattani ismereteiket. A saját döntések segítségével megoldható feladatok felhívják a figyelmet az állatvédelem fontosságára, ugyanakkor matematikai, nyelvi, földrajzi, építészeti vonatkozásaik is vannak. A megoldás nehézségi fokát a feladat sorszáma melletti jelölés mutatja.
 
Lektor: Treiber Pálné