Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Környezetismeret

Rendezés:
Nézet:

Tudtad, hogy a fák beszélgetnek egymással? Vagy hogy a legidősebb élőlény egy fa? Ez a rajzokkal illusztrált könyv nemcsak fákról szóló népmeséket tartalmaz, hanem megtudhatod belőle azt is, hogyan lesz a kicsi magból hatalmas fa, mivel táplálkoznak a fák, milyen élőlényeknek adnak otthon, és miért olyan fontosak számunkra. 

4.975 Ft 4.229 Ft

A könyv az egyes témakörök tanítása mellett olyan fontos kérdéseket is érint, mint például az összevont osztályú tanulócsoportok munkáját, az órákra való készülés főbb mozzanatait és az óraelemzések szempontjait.

4.400 Ft

Tudtad, hogy a méhek imádnak táncolni? És azt, hogy kiváló a szaglásuk? Ez a rajzokkal illusztrált könyv nemcsak méhekről szóló népmeséket tartalmaz, hanem megtudhatod belőle azt is, hogyan jönnek világra a méhecskék, mivel táplálkoznak, hol laknak, mit rejt a kaptár belseje, miért olyan fontosak számunkra a méhek, és hogyan lehetsz a méhek barátja.

4.975 Ft 4.229 Ft

Ki ne szeretné, ha gyermeke környezettudatos lenne? Ez a színes rajzokkal illusztrált, hétéves kortól ajánlott képeskönyv szemléletes módon, a gyerekek számára is érthető nyelven mutatja be, mi a különbség egy kis családi gazdaság és a nagyüzemi termelés között.

4.990 Ft 4.241 Ft

Könyvünk kiváló fotók, szemléletes rajzok segítségével mutat be 50 olyan növényfajt, amelyek nevükben valamilyen állatfaj elnevezését hordozzák. Az ismertetett fajok közül mintegy 30 igen gyakori növény hazánk területén, így a könyv tartalmát gyermekek és felnőttek számára akár egy izgalmas növénytani túra keretében is ismertethetjük.

2.990 Ft

E könyv a korábban megjelent Állati növénykert, avagy a növényvilág állatkertje című könyv folytatása, amely immár nemcsak kimondottan botanika szemléletű, hanem ezen túl az állattenyésztés, a hagyományőrzés, a néprajz és a történeti ismeretek bővítését is szolgálja.

2.500 Ft

Az ember azt gondolja, ő talál fel mindent, valójában jócskán van mit tanulnia az állatoktól, akik különféle problémamegoldó módszereket és hihetetlen anyagokat fejlesztettek ki, hogy évmilliókon át létezni tudjanak. Ebből a könyvből olyan szuper emberi alkotásokat ismerhetsz meg, amelyekhez állati remekművek, építmények és szupererő adott ötletet.

4.990 Ft 4.241 Ft

A ház körül élő állatok hangját bemutató CD módszertani segédanyag a környezeti neveléshez, óvodások és kisiskolások számára.

3.880 Ft 3.686 Ft
A Műszaki Könyvkiadó alsó tagozatosok számára készült atlasza nem csak környezetismeret órákon, hanem szinte minden tantárgynál jól használható.
1.490 Ft 1.266 Ft

Több tantárgyhoz is kötődő atlaszunk különböző életkorú alsó tagozatosok számára készült: egyszerre használhatják a még olvasni nem tudók és a már logikai műveleteket végzők.

1.100 Ft 990 Ft

Kiadványunkkal arra vállalkozunk, hogy képet adjunk a különböző kultúrákban és korokban élő ember hulladékgazdálkodásáról. Meggyőződésünk, hogy a környezettel törődő városlakó saját életében is hasznosítani képes a szerzett ismereteket. Ezért vállalkoztunk arra, hogy bemutassuk a hulladékkezelés történetét a kezdetektől eljutva a máig.

750 Ft 525 Ft

Dr. Nádai Magda „kisokosa” a tudomány legújabb eredményeinek szemléltető felhasználásával, adat- és ötlettárával könnyebben megérthetővé teszi az erdő, mint bonyolult életközösség működését, fenntartásának fontosságát.

980 Ft

A Mozaik Kiadó Fenntarthatóság projektfüzetei elsősorban a Fenntarthatósági témahétre szervezett programokhoz nyújtanak kidolgozott, „kulcsrakész” ötleteket, projekteket. A projektek között találhatók hosszabb-rövidebb lélegzetvételűek, de a témák akár külön-külön is megvalósíthatók, feldolgozhatók.

1.140 Ft

Az a kertészkedő, aki menedéket nyújt a hasznos állatkáknak vagy tudatosan telepíti be őket a kertjébe, segítők sokaságára tesz szert, akik szorgosan előkészítik a talajt, beporozzák a virágokat és természetes módon tizedelik a károsítókat.

2.995 Ft 2.695 Ft

Hartdégenné Rieder Éva környezetismeret-tankönyvcsaládjának 1. osztályosok számára készült tankönyve – első rész.

660 Ft

Hartdégenné Rieder Éva környezetismeret-tankönyvcsaládjának 1. osztályosok számára készült tankönyve – második rész.

660 Ft

Hartdégenné Rieder Éva környezetismeret-tankönyvcsaládjának 2. osztályosok számára készült tankönyve – első rész.

660 Ft

Hartdégenné Rieder Éva környezetismeret-tankönyvcsaládjának 2. osztályosok számára készült tankönyve – második rész.

660 Ft

Hartdégenné Rieder Éva környezetismeret-tankönyvcsaládjának 3. osztályosok számára készült munkafüzete.

990 Ft

Hartdégenné Rieder Éva környezetismeret-tankönyvcsaládjának 3. osztályosok számára készült tankönyve.

990 Ft

Hartdégenné Rieder Éva környezetismeret-tankönyvcsaládjának 3. osztályosok számára készült felmérő füzete.

590 Ft