Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gazdasági ismeretek

Rendezés:
Nézet:

Ez a továbbképzési füzet általános alapismereteket tartalmaz az ápolást segítők és adminisztratív dolgozók programjához, lehetőséget adva a képzőknek arra, hogy a helyi sajátosságokkal kiegészítsék azt, illetve, hogy a képzésben résztvevők felkészülhessenek területükön a sikeres munkavégzésre. (Továbbképzési füzetek 94.)

1.000 Ft

Ez a továbbképzési füzet általános alapismereteket tartalmaz az ápolást segítők és adminisztratív dolgozók programjához, lehetőséget adva a képzőknek arra, hogy a helyi sajátosságokkal kiegészítsék azt, illetve, hogy a képzésben résztvevők felkészülhessenek területükön a sikeres munkavégzésre. (Továbbképzési füzetek 95.)

1.000 Ft

Az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ (2017-től Állami Egészségügyi Ellátó Központ) angol nyelvkönyve az egészségügyi szakképzésben részt vevő hallgatók számára készült.

2.723 Ft

Ez a modulfüzet az egészségügyi szakdolgozók számára készült, akiknek munkája során elengedhetetlen az aszepszis-antiszepszis, munkavédelem szabályainak ismerete és betartása mind a saját, mind a mások védelme érdekében. (Továbbképzési füzetek 108-109.)

2.100 Ft