Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Az egészséges láb

Paraméterek

Szerző Yamuna Zake
Cím Az egészséges láb
Alcím 4 hetes „Foot Fix” program az egészséges, boldog lábfejért
Kiadó Corvina Kiadó
Kiadás éve 2021
Terjedelem 184 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 13 6767 6
Eredeti ár:
3.490 Ft
3.141 Ft
Online kedvezmény: 10%

Gyerekkorunktól kezdve cipőt hordunk, ami miatt a lábfejünk és a talpunk egyes részeit alig vagy egyáltalán nem használjuk. Ne csodálkozzunk tehát, ha idővel már nem olyan kényelmes a járás, ha fáj a térdünk vagy a hátunk, és még a rendszeres sportolás sem segít. A megoldás ugyanis az, hogy megszabaduljunk a rossz járási szokásainktól, hogy a lábfejünk és a talpunk teljes egészét használjuk, éppen úgy, ahogyan a természet megalkotta.

Leírás

Gyerekkorunktól kezdve cipőt hordunk, ami miatt a lábfejünk és a talpunk egyes részeit alig vagy egyáltalán nem használjuk. Ne csodálkozzunk tehát, ha idővel már nem olyan kényelmes a járás, ha fáj a térdünk vagy a hátunk, és még a rendszeres sportolás sem segít. A megoldás ugyanis az, hogy megszabaduljunk a rossz járási szokásainktól, hogy a lábfejünk és a talpunk teljes egészét használjuk, éppen úgy, ahogyan a természet megalkotta. A Foot Fix program 4 hete során – napi 15 perces foglalkozásokkal – kialakul a helyes állás és járás rutinja, amitől a testtartás is sokkal egészségesebb, így a közérzet is jobb lesz, vagyis pozitívan változik az életminőség.

Yamuna Zake a Body Rolling alapítója. A Body Logic nevű saját fejlesztésű terápián keresztül segíti az embereket a test egészséges működésének elérésében, valamint a sérülések gyógyításában. A hatvanöt éves Yamuna chicagói születésű, nemzetközileg elismert „testszakértő”. 14 éves korában kezdte gyakorolni a Hatha jógát. Később létrehozott egy jóga- és gyógyító művészeti központot, a Serenity-t, miközben a New York-i Bank Street College of Education-ben végzett. Tapasztalataira és tanulmányaira támaszkodva új, a test karbantartására szolgáló gyakorlatokat és terápiákat hozott létre, amelyek segítik a gyógyulását. Negyven évvel ezelőtt kifejlesztette a „Body Logic” elnevezésű terápiát a sérülések kezelésére és gyógyítására.

 

Corvina Kiadó, 2021.

Írta: Yamuna Zake

Fordította: Szepes András

 

Kapcsolódó kiadvány:

Lábterápia