Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Az emberi erőforrások menedzselése

Paraméterek

Szerző Karoliny Mártonné – Balogh Gábor
Cím Az emberi erőforrások menedzselése
Alcím Koncepciók, technikák nemzetközi kitekintésben
Kiadó Akadémiai Kiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelem 404 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 454 896 6
Eredeti ár:
6.500 Ft
6.175 Ft
Online kedvezmény: 5%

Az emberi erőforrások menedzselése a 21. században olyan komplex kihívás, amely nemcsak a HR-szakembereket készteti komoly fejtörésre, hanem a szervezetek vezetőit is. A folyamatosan változó környezetben a HR-szakmának is lépést kell tartania a gyors fejlődéssel. A könyv azokat a módszertanokat mutatja be, amelyek bizonytalan körülmények között is képesek útmutatást adni az olvasónak. 

Leírás

Az emberi erőforrások menedzselése a 21. században olyan komplex kihívás, amely nemcsak a HR-szakembereket készteti komoly fejtörésre, hanem a szervezetek vezetőit is. A folyamatosan változó környezetben a HR-szakmának is lépést kell tartania a gyors fejlődéssel. Ezzel együtt az elmúlt évtizedekben olyan tapasztalatok gyűltek össze, amelyek biztos alapot szolgáltatnak az emberek hatékony menedzseléséhez és a versenyképesség növeléséhez.

A könyv azokat a módszertanokat mutatja be, amelyek bizonytalan körülmények között is képesek útmutatást adni az olvasónak. A tudományos fokozattal rendelkező tizenhat fős szerzői kollektíva célja, hogy a legújabb nemzetközi kutatási eredményeket és céges gyakorlatokat úgy mutassa be, hogy az időtálló, tudományos igényességű, egyúttal közérthető, korszerű és gyakorlatias legyen. A könyvhöz így számos online letölthető tartalom kapcsolódik, melyek folyamatosan frissülő olvasmányokkal, szemelvényekkel gazdagítják a fejezeteket.

„Hiánypótló, komplex szakmai anyag, amely nemcsak a hallgatóknak ad átfogó képet az emberierőforrás-menedzsment alapjairól, hanem támogatóként segíti egy vállalat legfontosabb HR-funkcióit is. Fontos, hogy ezt nem kizárólag tudományos, kutatási és elméleti síkon ismerteti, hanem gyakorlati példákkal is szemléleti, ezáltal valódi tapasztalati tudást nyújt. A könyv naprakész és kitér minden olyan kérdéskörre, amelyek a mai munkaerőpiac legjelentősebb HR-kihívásai.”

Kutyáncsánin Jevrem

HR-Rent Kft.

üzletágvezető

Akadémiai Kiadó, 2023.

Szerkesztette: Karoliny Mártonné – Balogh Gábor

Lektor: Bencsik Andrea