Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Az igazi vándorút

Paraméterek

Szerző Boldizsár Ildikó
Cím Az igazi vándorút
Kiadó Magvető Kiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelem 192 oldal
Formátum B/5, keménytáblás
ISBN 978 963 14 4338 7
Eredeti ár:
6.999 Ft
6.299 Ft
Online kedvezmény: 10%

Igazi vándorútra indul Amália, a világ legszomorúbb boszorkánya, hogy megszabaduljon a szomorúságától... Boldizsár Ildikó végtelen derűvel szövi át a nehéz kérdéseket, vigaszt, erőt és megnyugvást adva azoknak, akik éppen az igazi vándorutak titkát keresik. A könyvet Szegedi Katalin képei teszik teljessé.

Leírás

Igazi vándorútra indul Amália, a világ legszomorúbb boszorkánya, hogy megszabaduljon a szomorúságától. Pedig jó oka lenne szomorúnak maradni: társa, Fekete Világkerülő Ember eltűnt, és az idő is megállt Hold-mezőben. A vándorút tétje tehát óriási: megtalálja-e Világkerülőt, és újra tudja-e indítani az időt? Első útja a Rétipipitér utcába vezet, ahol százkét éve szüntelen havazik. Itt talál rá hét kunyhó lakóira, akik mind keresnek valamit. Talán ők segíthetnek? Együtt sikerülhet? Sírós-nevetős kalandok, megrázó találkozások után minden és mindenki megtalálja a helyét, Amália pedig hazajut, és boldogan él... Aztán egy szép napon feltűnik egy virágfülű vaddisznó...

Boldizsár Ildikó végtelen derűvel szövi át a nehéz kérdéseket, vigaszt, erőt és megnyugvást adva azoknak, akik éppen az igazi vándorutak titkát keresik. A könyvet Szegedi Katalin képei teszik teljessé.

 

Magvető Kiadó, 2023.

Írta: Boldizsár Ildikó

Illusztrálta: Szegedi Katalin

 

Kapcsolódó kiadványok:

Amália álmai

Fekete Világkerülő Ember meséi

 

Kapcsolódó témakör:

Mesepedagógia, meseterápia