Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Az orangután szorításában

Paraméterek

Sorozat Világok arca
Szerző Tóth Zsigmond
Cím Az orangután szorításában
Kiadó L'Harmattan Kiadó
Kiadás éve 2012
Terjedelem 134 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 236 572 5
Eredeti ár:
2.300 Ft
2.185 Ft
Online kedvezmény: 5%

Találkozunk ebben a könyvben rendőrökkel, akik a kihalt éjszakai országúton a Ladájában ládába zárt hiúzokat szállító állatorvost igazoltatják, graffitizésért megkorbácsolt amerikai fiatallal, komondor nagyságú oroszlánokkal, és embert ölni képes madarakkal is. A szerző állatorvos, aki munkája révén Új-Zélandtól Dél-Amerikáig a világ számos országában járt. 

Leírás

Találkozunk ebben a könyvben rendőrökkel, akik a kihalt éjszakai országúton a Ladájában ládába zárt hiúzokat szállító állatorvost igazoltatják, graffitizésért megkorbácsolt amerikai fiatallal, komondor nagyságú oroszlánokkal, és embert ölni képes madarakkal is. A szerző állatorvos, aki munkája révén Új-Zélandtól Dél-Amerikáig a világ számos országában járt. Könyvében az események sodrásának visszaadására törekszik, bemutatja az egzotikus színhelyeket, állatokat. Bepillanthatunk egy thai családapa és két felesége életébe éppúgy, mint egy új-zélandi kenguruexportőr mindennapjaiba. A könyv élvezetes olvasmány lehet állatkedvelő felnőtteknek és kalandvágyó ifjaknak egyaránt.
Dr. Tóth Zsigmond 1967-ben született Budapesten. Gyermekkora egy részét Mongóliában majd Algériában töltötte. Állatorvosi tanulmányai során elsősorban a trópusi betegségek foglalkoztatták, így már hallgatóként alkalma nyílt számos országba eljutni, ahol az állatok megfigyelése mellett az ottani emberek kultúráját is tanulmányozhatta. A szerző több rangos hazai folyóiratban publikál, jelenleg a Magyar Mezőgazdaság Kiadó munkatársa, a Kistermelők Lapja szerkesztőségének szakújságírója.

 

L’Harmattan Kiadó, 2012.

Világok arca–sorozat

Írta: Dr. Tóth Zsigmond