Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Befőzés és tartósítás

Paraméterek

Szerző Cosima Bellersen Quirini
Cím Befőzés és tartósítás
Alcím 399 recept – lekvárok, savanyúságok, húsfélék és egyéb finomságok
Kiadó Sziget Könyvkiadó
Kiadás éve 2024
Terjedelem 144 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 615 5723 66 7
Eredeti ár:
3.500 Ft
3.150 Ft
Online kedvezmény: 10%

A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítés szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.

Leírás

A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítés szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.

 

Sziget Könyvkiadó, 2024.

Írta: Cosima Bellersen Quirini

Fordította: Jakab Judit

Kapcsolódó kiadványok

Raktáron
3.500 Ft
Raktáron
3.855 Ft
Raktáron
4.995 Ft 4.245 Ft