Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Beszélgető Biblia

Paraméterek

Szerző Miklya Luzsányi Mónika – Miklya Zsolt
Cím Beszélgető Biblia
Alcím Történetek az Ó- és Újszövetségből gyerekeknek (2. kiadás)
Kiadó Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás éve 2018
Terjedelem 256 oldal
Formátum B/5, keménytáblás
ISBN 978 963 415 880 6
Eredeti ár:
6.999 Ft
5.949 Ft
Online kedvezmény: 15%

33 ószövetségi és 33 újszövetségi történet, ökumenikus szemlélettel, kapcsolódva a keresztény egyházak hivatalos hittantanterveihez. Az óvodáskortól tizenkét éves korig ajánlható Beszélgető Biblia segítségül hívja a gyermeket, kérdéseket tesz fel, beszélgetésre szólít.

Leírás

A Biblia tele van mindazzal, ami a gyerekek életét át- meg átszövi: ünnepekkel és családi összejövetelekkel, tanulással és versengéssel, örökre szólóbarátságokkal és csalódásokkal, példaképül szolgáló szuperhősökkel, mély gyermeki hittel, csodával. Az óvodáskortól tizenkét éves korig ajánlható Beszélgető Biblia segítségül hívja a gyermeket, kérdéseket tesz fel, beszélgetésre szólít. Ki a világ legerősebb embere? Mit tennél, ha te lennél a király? Milyen képességeket választanál a számítógépes karakterednek? Ehhez hasonló kérdések vezetik be az új megvilágításba helyezett bibliai történeteket, Kőszeghy Csilla ihletett rajzai pedig a hit derűjét közvetítik.

33 ószövetségi és 33 újszövetségi történet, ökumenikus szemlélettel, kapcsolódva a keresztény egyházak hivatalos hittantanterveihez.

 

Móra Ferenc Könyvkiadó, 2018.

Írta: Miklya Luzsányi Mónika - Miklya Zsolt

Szaklektor: Dr. Pecsuk Ottó református lelkész, a Magyar Bibliatársulat főtitkára; Dr. Gájer László katolikus pap, hitoktató

Illusztrálta: Kőszeghy Csilla

Kapcsolódó kiadványok

Raktáron
7.500 Ft 6.000 Ft