Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Betűvető

Paraméterek

Szerző Herold Gyuláné
Cím Betűvető
Alcím Anyanyelvi fejlesztőfüzet
Kiadó Mozaik Kiadó
Kiadás éve 2022
Terjedelem 64 oldal
Formátum B/5, irkafűzött
ISBN 978 963 697 439 8
Eredeti ár:
1.680 Ft

A munkafüzet a betűtanulás időszakában változatos gyakorlási lehetőségeket kínál, és lépésről lépésre viszi közelebb a gyerekeket a betűk birodalmához. Az írás és az olvasás gyakorlása mellett érdekes feladatokkal, rejtvényekkel is találkozhatnak.

Leírás

A munkafüzet a betűtanulás időszakában változatos gyakorlási lehetőségeket kínál, és lépésről lépésre viszi közelebb a gyerekeket a betűk birodalmához. Az írás és az olvasás gyakorlása mellett érdekes feladatokkal, rejtvényekkel is találkozhatnak. A tananyaghoz kapcsolódóan hangfelismerés, betűfelismerés, másolás, szó- és mondatértelmezés követi egymást. Később, mikor egyre több betűt ismernek, már rövid szövegek értelmezését is könnyen meg tudják oldani. Van benne hely és feladat arra is, hogy saját rajzaikkal is díszíthetik a kiadványt.

Kedves Gyerekek!
Ez a színes munkafüzet a betűtanulás időszakában változatos gyakorlási lehetőségeket kínál nektek, és lépésről lépésre közelebb visz benneteket a betűk birodalmához. Az írás és az olvasás gyakorlása mellett érdekes feladatokkal, rejtvényekkel is találkozhattok. A tananyaghoz kapcsolódóan hangfelismerés, betűfelismerés, másolás, szó- és mondatértelmezés követi egymást. Később, mikor egyre több betűt ismertek, már rövid szövegek értelmezését is könnyen meg tudjátok oldani. Van benne hely és feladat arra is, hogy saját rajzaitokkal is díszíthetitek. Amíg nem tanultok meg teljesen olvasni, addig jelek segítenek Benneteket abban, hogy értelmezzétek a különböző feladatokat.

 

Mozaik Kiadó, 2022.

MS-1617V

Írta: Herold Gyuláné

Lektor: Dr. Herbszt Mária főiskolai tanár, Sallai Margit tanító, szakértő

Tartalom

1. rész

á, Á

m, M

l, L

z, Z

e, E

t, T

s, S

2. rész

a, A

b, B

i, I, í, Í

r, R

v, V

o, O, ó, Ó

3. rész

k, K

é, É

n, N

c, C

f, F

d, D

j, J

u, U, ú, Ú

sz, Sz

4. rész

h, H

g, G

ö, Ö, ő, Ő

cs, Cs

ny, Ny

p, P

ü, Ü, ű, Ű

5. rész

gy, Gy

zs, Zs

ty, Ty

ly, Ly

x, X, y, Y, q, Q, w, W

dz, Dz

dzs, Dzs

Kapcsolódó kiadványok