Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Bosszú és becsület (DVD)

Paraméterek

Szerző Bazzoni, Luigi
Cím Bosszú és becsület (DVD)
Alcím Olasz–német westernfilm
Kiadó Leon Film
Kiadás éve 2010
Formátum DVD
ISBN MOKEP07
Eredeti ár:
990 Ft

Mikor José őrmesterre (Franco Nero) bízzák a fiatal Carment (Tina Aumont), a férfi még egyáltalán nem sejti, hogy ezáltal egész élete felfordul. Carmen természetesen megszökik, ami miatt Josét lefokozzák, ám az őrmester mindezek ellenére halálosan beleszeret a lányba. Ennek következményeként előbb csempészeket kezd el segíteni, ezután féltékenységből megöli felettesét, és mindez még csak a kezdet… Klasszikus spagetti-western Franco Nero és Klaus Kinsky főszereplésével.

Leírás

Mikor José őrmesterre (Franco Nero) bízzák a fiatal Carment (Tina Aumont), a férfi még egyáltalán nem sejti, hogy ezáltal egész élete felfordul. Carmen természetesen megszökik, ami miatt Josét lefokozzák, ám az őrmester mindezek ellenére halálosan beleszeret a lányba. Ennek következményeként előbb csempészeket kezd el segíteni, ezután féltékenységből megöli felettesét, és mindez még csak a kezdet…

Rendezte: Luigi Bazzoni

Forgatókönyv: Luigi Bazzoni, Suso Cecchi d’Amico

Zene: Carlo Rustichelli

Operatőr: Camillo Bazzoni

Szereplők: Franco Nero (Don José), Tina Aumont (Carmen), Klaus Kinsky (Miguel Garcia), Guido Lollobrigida (Tanquiero), Franco Ressel (kapitány), Karl Schönböck (angol diplomata), Alberto Dell’Acqua (Remendado), Marcella Valeri (Dorotea)

Készült: 1967

Játékidő: 100 perc (magyar szinkronnal)