Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Cserebere 2.

Paraméterek

Szerző Korompai Istvánné
Cím Cserebere 2.
Alcím Differenciáló és automatizáló gyakorlóanyag a pöszeség javításához
Kiadó Logopédia Kiadó
Kiadás éve 2021
Terjedelem 104 oldal
Formátum A/4, ragasztókötött
ISBN 963 85788 5 8
Eredeti ár:
2.050 Ft

A négy kötetből álló sorozat második része, differenciáló és automatizáló gyakorlóanyag a pöszeség javításához. A sorozat összes kötete a helyes artikuláció elsajátítása utáni, logopédiai terápia folytatásához ad nélkülözhetetlen segítséget.

Leírás

A négy kötetből álló sorozat második része, differenciáló és automatizáló gyakorlóanyag a pöszeség javításához. A gazdagon illusztrált könyv játékosan tanulható munkalapjai a F-V, P-B, T-D, K-G, S-ZS, SZ-Z és TY-GY zöngés-zöngétlen mássalhangzópárok megkülönböztetésére szolgálnak, azoknak az óvodáskorú gyermekeknek, akik a felsorolt hangzópárok mindkét tagját külön-külön már megtanulták helyesen kiejteni. A sorozat összes kötete a helyes artikuláció elsajátítása utáni, logopédiai terápia folytatásához ad nélkülözhetetlen segítséget. Ajánljuk olyan szakembereknek, pedagógusoknak, és szülőknek egyaránt, akik közös gyakorlással szeretnék elősegíteni gyermekeik beszédének gyorsabb javulását.
A sorozat további tagjain kívül (Cserebere 1., Cserebere 3., Cserebere 4.) nagy segítséget jelent még a témában a Logopédiai hívóképek és hívóképes dobókockák a pöszeség terápiájához című kiadványunk is.
 
 
Írta: Korompai Istvánné
Lektor: Marosits Istvánné
 
 

Kapcsolódó témakör:

Beszédfejlesztés

Látogatás-könyvek

Kapcsolódó kiadványok