Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Diagnosztika - terápia A-B

Paraméterek

Sorozat Továbbképzési füzetek
Szerző Oláh András
Cím Diagnosztika – terápia A–B
Alcím Oktatási segédlet a Diagnosztika – terápia modulhoz
Kiadó Országos Kórházi Főigazgatóság
Kiadás éve 2012
Terjedelem 174 oldal
Formátum A/5, irkafűzött
ISBN ÁEEK16
Eredeti ár:
2.065 Ft

Az OFA kórházi közmunkaprogram keretén belül az egészségügyi szakképzés egyik alapmoduljának jegyzete az egészségügyi szakdolgozók számára készült. A modulfüzet illeszkedik a moduláris, kompetencia alapú szakképzés főbb fejezeteihez.

Leírás

Az OFA kórházi közmunkaprogram keretén belül az egészségügyi szakképzés egyik alapmoduljának jegyzete az egészségügyi szakdolgozók számára készült. A modulfüzet illeszkedik a moduláris, kompetencia alapú szakképzés főbb fejezeteihez, de nem pótolja a számos kitűnő szakkönyv tananyagát, és nem pótolja a demonstrációs termek gyakorlatait és az oktatók kiegészítő magyarázatait sem.
Célunk az, hogy a diagnosztika–terápia modul keretén belül megismertessünk Önnel minden olyan gyakorlati vonatkozásban fontos diagnosztikus vizsgáló eljárást és gyakorlati beavatkozást, melyek a mindennapi betegellátás során nélkülözhetetlenek. A modul tananyagának felépítése a könnyebb tanulhatósági szempontokat figyelembe véve készült el, mely minden esetben tartalmazza az egyes megtárgyalásra kerülő témákat érintő főbb fogalmakat, a tananyag elméleti részét, az egyes beavatkozásokhoz szükséges előkészítendő eszközök listáját, a beavatkozások pontos menetét és nem utolsó sorban az egészségügyi szakdolgozók feladatait. Az egyes anyagrészek végén ellenőrző kérdések szerepelnek, melyek segítséget nyújtanak a tananyag elsajátításában.
 
Írta: Oláh András
Lektor: Drexlerné Solymos Mária

Kapcsolódó kiadványok

Raktáron
1.290 Ft 1.096 Ft