Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Egy testben két szív

Paraméterek

Szerző Csóka Judit – Szabó T. Anna
Cím Egy testben két szív
Alcím Versek és mesék várandósságról, szülésről és szülőségről
Kiadó Corvina Kiadó
Kiadás éve 2023
Terjedelem 352 oldal
Formátum A/5, keménytáblás
ISBN 978 963 13 6864 2
Eredeti ár:
4.990 Ft
4.491 Ft
Online kedvezmény: 10%

Egy testben két szív – két lélek és test egymásra találásának gyümölcse. Felfoghatatlan csoda. Életünk legkülönösebb, legérzelmesebb kalandja, ami mindent megváltoztat. Ami addig fontosnak tűnt, lényegtelenné válik, és amivel addig nem törődtünk, hirtelen jelentőséget kap...

Leírás

Egy testben két szív – két lélek és test egymásra találásának gyümölcse. Felfoghatatlan csoda. Életünk legkülönösebb, legérzelmesebb kalandja, ami mindent megváltoztat. Ami addig fontosnak tűnt, lényegtelenné válik, és amivel addig nem törődtünk, hirtelen jelentőséget kap. Pontosan milyen érzés is az, hogy a testünkben egy másik test, egy új élet növekszik? Hogyan fogalmazható meg a várandósság hónapjainak lelki és fizikai hullámvasútja, aztán a szülés fájdalmai, majd az első napok kétségei, bizonytalanságai? És az öröm, a boldogság, hogy felsír, hogy mozog, hogy szuszog? És az, amikor ránk néz, és anyává, apává, szülővé változtat minket?

Ezekre a kérdésekre is keresi a választ az Egy testben két szív Szabó T. Anna költő, író és Csóka Judit szakpszichológus, meseterapeuta vers- és meseválogatásával, mialatt a várandósság, a szülés és a szülőség egyszerre misztikus és valóságos világába varázsolja az olvasót.

 

Corvina Kiadó, 2023.

Szerkesztette: Csóka Judit – Szabó T. Anna

 

Kapcsolódó kiadványok:

Csóka Judit: Meseterápiás utak és kalandok

Csóka Judit: Mesék a szabadulásról

Csóka Judit: Mesék a pénzről