Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

EKG-értelmezés

Paraméterek

Sorozat Kisokos Zsebkönyv
Szerző James, Simon – Nelson, Katharine
Cím EKG-értelmezés
Kiadó Medicina Könyvkiadó
Kiadás éve 2013
Terjedelem 176 oldal
Formátum A/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 226 437 0
Eredeti ár:
2.400 Ft

A Kisokos Zsebkönyv sorozat EKG-értelmezés kötete tökéletes segítség lehet orvostanhallgatóknak, fiatal orvosoknak és bárkinek, aki fejleszteni szeretné szakmai ismereteit az egyik leguniverzálisabb diagnosztikus technikában.

Leírás

A Kisokos Zsebkönyv sorozat EKG-értelmezés kötete tökéletes segítség lehet orvostanhallgatóknak, fiatal orvosoknak és bárkinek, aki fejleszteni szeretné szakmai ismereteit az egyik leguniverzálisabb diagnosztikus technikában. A magyarázó EKG-képekkel, valamint a hozzájuk tartozó betegségek leírásaival az oldalpárokban szerkesztett formátum segítséget nyújt a gyakori kardiális problémák pillanatok alatti azonosításához. A normális és az abnormális megjelenésű EKG-ról szóló fejezetek segítik a 12 elvezetéses EKG-ban történő sikeres tájékozódást, valamint a háttérben meghúzódó betegségek felismerését. Az anatómiai és élettani áttekintés lehetővé teszi az EKG-felvétel és a szív szerkezete, valamint funkciója közötti kapcsolat megértését.
A Kisokos Zsebkönyv különböző szakterületekhez készült útmutatóinak lépésről lépésre történő megközelítése, valamint zsebkönyv méretű kivitele lehetővé teszi tudásunk gyors elmélyítését az alapelvektől a szakértői gondolkodás elsajátításáig. A sorozat jól használható az oktatás során vagy a vizsgák előtt.