Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Erdők-mezők népmeséi

Paraméterek

Sorozat Népmesekincstár
Szerző Bajzáth Mária
Cím Erdők-mezők népmeséi
Kiadó Lampion Könyvek
Kiadás éve 2023
Terjedelem 240 oldal
Formátum A/5, keménytáblás
ISBN 978 963 6141 37 0
Eredeti ár:
5.299 Ft
4.769 Ft
Online kedvezmény: 10%

A Népmesekincstár Plusz-sorozat negyedik darabja hiánypótló a családok és pedagógusok számára. A kötetbe válogatott mesék a természettel egységben és harmóniában élés örömeiről és nehézségeiről üzennek, és a 21. századi ember számára is életbe vágóan fontos kérdéseket vetnek fel és válaszolnak meg. 

Leírás

A Népmesekincstár Plusz-sorozat negyedik darabja hiánypótló a családok és pedagógusok számára. A kötetbe válogatott mesék a természettel egységben és harmóniában élés örömeiről és nehézségeiről üzennek, és a 21. századi ember számára is életbe vágóan fontos kérdéseket vetnek fel és válaszolnak meg. A meséket Ónya-Oláh Dóra csodálatos rajzai keltik életre.

A mesék, legendák és népköltések komplex egységet alkotnak az ismeretterjesztő szövegekkel, miközben a játékötletek segítik az átélést és az élményszerzést. A mesegyűjteményben a gombáktól a fákig, a mezei, erdei és vízi állatoktól a madarakig, sőt, egészen a csillagokig – vagyis a föld szintjétől az ég magaságig szárnyalunk.

„A könyv Magyarország élővilágát mutatja be, de a magyar mellett a nemzetközi mesekincsből is válogat. A világ különböző tájairól származó meséknek közös és legfontosabb mondanivalója, hogy a házunkon és a hazánkon túl is részei vagyunk egy nagyobb egységnek, amit természetnek nevezünk.”

Bajzáth Mária mesepedagógus, a Népmesekincstár mesepedagógiai módszer kidolgozója


Lampion Könyvek, 2023.

Népmesekincstár Plusz–sorozat

Szerkesztette: Bajzáth Mária

Illusztrálta: Ónya-Oláh Dóra

 

Kapcsolódó kiadványok:

Mesepedagógia, meseterápia