Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Espejos y Prismas (Tükrök és prizmák)

Paraméterek

Szerző Kutasy Mercédesz – Menczel Gabriella – Scholz László
Cím Espejos y Prismas (Tükrök és prizmák)
Alcím Tradición y renovación en la narrativa breve moderna de España e Hispanoamérica (Hagyomány és újítás a modern spanyol és spanyol-amerikai kisprózában)
Kiadó Eötvös József Könyvkiadó
Kiadás éve 2011
Terjedelem 186 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 9955 23 3
Eredeti ár:
1.890 Ft
1.795 Ft
Online kedvezmény: 5%

Az ELTE BTK spanyol nyelvi és irodalmi tanszéke adott otthont az Espejos y Prismas (Tükrök és prizmák) című konferenciának. A spanyol nyelvű kötet alapjául szolgáló tudományos tanácskozás fő témája az Ibériai-félsziget és Spanyol-Amerika hagyományos és modern rövid prózája volt. Spanyol nyelvű kiadvány.

Leírás

Az ELTE BTK spanyol nyelvi és irodalmi tanszéke adott otthont az Espejos y Prismas (Tükrök és prizmák) című konferenciának. A spanyol nyelvű kötet alapjául szolgáló tudományos tanácskozás fő témája az Ibériai-félsziget és Spanyol-Amerika hagyományos és modern rövid prózája volt. A hazai és külföldi előadók elemezték Jorge Luis Borges és Julio Cortázar vagy a nemrég elhunyt fiatal chilei író, Roberto Bolao életművét, illetve olvashatunk a manapság divatos interdiszciplináris kutatási területekről: a szöveg és a kép, a szöveg és a film kapcsolatáról, a minifikcióról vagy a csendről.
 
Szerkesztette: Kutasy Mercédesz – Menczel Gabriella – Scholz László