Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Évszakok meséi

Paraméterek

Sorozat A gyermek mindenek felett álló érdekében
Szerző Mester Györgyi
Cím Évszakok meséi
Alcím Sokoldalú módszertani segédlettel
Kiadó Sprint Kiadó - Óvodai Nevelés
Kiadás éve 2020
Terjedelem 192 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 978 615 81595 0 0
Eredeti ár:
2.900 Ft

Mester Györgyi mesekönyve azért oly különleges, mert módszertani segédlettel van kiegészítve. Az alkotó szerkesztő olyan tárgymutatókkal vértezte fel, amely sokoldalú segítséget ad a pedagógusok és szülők számára a felhasználáshoz. (Körmöci Katalin)

Leírás

Kedves Olvasó! Egy nem szokványos, hanem különleges mesekönyvet tart a kezében! Miért is olyan különleges? Mert olyan szerző alkotta, aki ismeri a gyerekek lelkivilágát, érdeklődését, vágyaikat és mindennapjaikat; akinek érzelmei közel állnak a gyermeki fantáziavilághoz; akinek tollából életre kelnek tárgyak, növények, állatok, gyermekek, szülők, felnőttek; és aki a gyerekek cselekedeteit, tetteit, viselkedését irányító késztetéseit ismeri, megérti, elfogadja, és a mese világában az értékek irányába képes terelgetni.

Azért is oly különleges, mert módszertani segédlettel van kiegészítve. Az alkotó szerkesztő olyan tárgymutatókkal vértezte fel, amely sokoldalú segítséget ad a pedagógusok és szülők számára a felhasználáshoz. Ezekből bőven válogathatnak: évszakok szerint, jeles napok szerint, a főszereplők szerint, a főszereplők tulajdonsága szerint, a mesehallgató gyerek szükségletei szerint, etikai értékek szerint, műfaj szerint, életkor szerint stb. Ezáltal válik az óvodapedagógusok, a szülők és a gyerekek számára is örömteli kézikönyvvé. Ajánlom minden óvodapedagógus számára, mert a mesemondás és a mesehallgatás így valódi lélekemelő, békésen töltekező együttlétet eredményezhet.

Körmöci Katalin tanácsadó lektor

 

Sprint Kiadó – Óvodai Nevelés, 2020.

A gyermek mindenek felett álló érdekében–sorozat

Írta: Mester Györgyi

Tanácsadó lektor: Körmöci Katalin

Szerkesztette és lektorálta: Hornyán Anna

 

Kapcsolódó kiadványok:

Mesepedagógia, meseterápia