Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fővárosi Pedagógiai Intézet

Rendezés:
Nézet:
A kiadványt azok figyelmébe ajánljuk, akik munkájuk során a zenei íráskészség fejlesztésével foglalkoznak, függetlenül attól az iskolatípustól, melyben alkalmazzák. B. Sípos Éva tanárnő több mint 30 éves tanári tapasztalata olyan feladatokban kristályosodik ki, melyek növendék és tanár számára közös, örömteli percekké teszik a zenediktálást.
590 Ft 472 Ft

Tanári segédkönyv az iskolai ének és a zeneiskolai oktatáshoz. Egy igazi könyvritkaság, 128 oldalas könyv, 3 db magnókazetta-melléklettel, védődobozban. A magnókazetták gyáriak, egyszer sem hallgatottak, ám 31 éve készültek, minőségükért felelősséget nem vállalunk.

2.980 Ft

Kézikönyvünket hiánypótló segédletnek szánjuk a könyvtárpedagógia területén. A könyvtárostanárok és más szakos kollégáink számára összegezzük, közzétesszük a használói képzés során szerzett tapasztalatokat, elősegítve ezzel tantárgymódszertani (ön)képzésüket.

2.400 Ft 1.200 Ft

Kiadványunkkal arra vállalkozunk, hogy képet adjunk a különböző kultúrákban és korokban élő ember hulladékgazdálkodásáról. Meggyőződésünk, hogy a környezettel törődő városlakó saját életében is hasznosítani képes a szerzett ismereteket. Ezért vállalkoztunk arra, hogy bemutassuk a hulladékkezelés történetét a kezdetektől eljutva a máig.

750 Ft 525 Ft

Más kultúrák megismerése gazdagabbá, az értékek iránt nyitottabbá, egymás iránt megértőbbé tehet bennünket. Ilyen utazáshoz szeretne segítséget adni ez a könyv. Nem tudományos leírás, hanem inkább eligazítás, módszer, kiindulási alap egy-egy út megszervezéséhez, lebonyolításához és pedagógiai feldolgozásához.

820 Ft 738 Ft
A könyvben megjelenik az a „tananyag”, amelyet a pedagógusoknak, a szaktanácsadóknak és tantárgygondozóknak, a szakmai munkaközösségeknek és műhelyeknek szükséges elsajátítaniuk ahhoz, hogy szakmailag feddhetetlen legyen mérésük, valóban alkalmas legyen arra, hogy a helyi tantervük alapján felkészített gyermekeik ismereteit, képességeit megítéljék.
1.500 Ft 1.200 Ft

Könyvtárostanárként mi is tehetünk azért, hogy iskolánk a kor kihívásainak megfeleljen. Könyvtárpedagógiai programunk alkalmas lehet arra, hogy az iskola kívánatos arculatának egyik elemévé váljon…

1.200 Ft

A mai értelemben vett iskolai könyvtáraknak – mint a többitől valóban elkülöníthető funkcionális könyvtártípusnak – a formálódása egybeesett az enciklopedikus könyvtár felbomlásának időszakával, amikor is a 18-19. században elvált egymástól, és azóta mindmáig elkülöníthető és sajátos jegyeket visel a nemzeti-, a szak- vagy a közművelődési könyvtár is. 

1.980 Ft 1.881 Ft
A kötet nagyon szép keménytáblás kivitelben, kiváló minőségű papíron, gyönyörű akvarellekkel és színes fényképekkel készült. Jól használhatók a környezeti nevelésben és az irodalom órákon is. Ajándékozás céljára is jó választás.
750 Ft 375 Ft

A könyv célja: beilleszteni az általános iskolai és gimnáziumi ének- és hittanoktatás anyagába azokat a liturgikus zenei tételeket, amelyek használata napi vagy heti gyakorlat.

980 Ft 784 Ft

A kézikönyv kísérletileg megalapozott, kidolgozott és többszörösen kipróbált képzési rendszert, önképzésre is alkalmas feladatokat, egy már működő és a gyakorlatban bevált szakmai hálózat tapasztalatait tartalmazza, integrálja.

980 Ft 735 Ft

A kézikönyv elsősorban természetesen a szaktanácsadóknak és a tantárgygondozóknak szól. Meggyőződésünk azonban, hogy érdemes forgatniuk a közoktatási szakértőknek, szakmai munkaközösség-vezetőknek is, hiszen ők szintén szerveznek továbbképzést, részt vesznek a pedagógiai tájékoztatásban, tantervírásban, feladatlapszerkesztésben.

1.870 Ft 561 Ft

Knausz Imre 1985 és 1998 között keletkezett írásai az oktatás történetéről és a történelem oktatásáról szólnak. A történelem hatalmáról és a történelemmel birkózó emberekről. Az oktatás kiszolgáltatottságáról és az oktatás reformjának esélyeiről. A voluntarizmus veszélyeiről és a realizmus szükségességéről...

850 Ft 765 Ft
A kötet nagyon szép keménytáblás kivitelben, kiváló minőségű papíron, gyönyörű akvarellekkel és színes fényképekkel készült. Jól használhatók a környezeti nevelésben és az irodalom órákon is. Ajándékozás céljára is jó választás.
750 Ft 375 Ft