Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gondoskodás - egészségmegőrzés

Paraméterek

Sorozat Továbbképzési füzetek
Szerző Papp Katalin – Ujváriné Siket Adrienn
Cím Gondoskodás – egészségmegőrzés
Alcím Oktatási segédlet a Gondoskodás – egészségmegőrzés modulhoz
Kiadó Állami Egészségügyi Ellátó Központ
Kiadás éve 2012
Terjedelem 76 oldal
Formátum A/5, irkafűzött
ISBN ÁEEK21
Ár:
1.200 Ft

A kiadvány célja az, hogy olvasója minél többet megtudjon a gondozási feladatokról, valamint az egészségmegőrzés lehetőségeiről. A tananyag négy részre osztható: szülészet, gondozási feladatok, fejlődéslélektan és egészségfejlesztés fejezetekre.

Leírás

Engedje meg, hogy sok szeretettel üdvözöljük a Gondoskodás-egészségmegőrzés, mint az Ön számára legfontosabb szakterület világában. E füzet megírásának célja az volt, hogy minél többet megtudjon a gondozási feladatokról, valamint az egészségmegőrzés lehetőségeiről. Ezzel együtt tudatjuk Önnel, hogy a képzéséhez szükséges modulfüzet újabb példányát vette kezébe. A Gondoskodás-egészségmegőrzés modulnak két alfejezete van, az ezekhez szükséges tananyagot, ismereteket igyekeztünk úgy összeszerkeszteni az Ön számára, hogy az könnyen áttekinthető, tanulható és természetesen megjegyezhető legyen.
Alfejezeteink:
– Gondozás
– Egészségfejlesztés
Ezekkel az ismeretekkel képes lesz gondozni a gyerekeket, részt venni a mindennapi ápolási feladatok elvégzésében. Megtanulja az egészségfejlesztés módjait, formáit.
Modulfüzetünk céljai a következők:
– Szeretnénk a modul anyagait az ápolási asszisztens szempontjából közérthetően megismertetni Önnel,
– szeretnénk előrevetíteni, hogy a civil életében milyen nagy jelentősége, szerepe lesz az Ön által megtanultaknak,
– szeretnénk bemutatni az anyag struktúráját a tanulás szempontjából:
A modulfüzet elején olvashatja a fejezet célját és azt, hogy Ön mire lesz képes a fejezet elsajátítása után. Ezt kiegészíti egy ún. fogalomgyűjtemény is, mely segít Önnek megérteni az ismeretlen szakkifejezéseket. A részletes tananyag négy részre osztható: szülészet, gondozási feladatok, fejlődéslélektan és egészségfejlesztés fejezetekre. A modulfüzet végén található a modul összefoglalása és a hozzá kapcsolódó kérdések, feladatok és gyakorlati feladatok is.
 
Lektor: Drexlerné Solymos Mária