Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gyere, menjünk állatkertbe!

Gyere, menjünk állatkertbe! Katt rá a felnagyításhoz

Paraméterek

Sorozat Rajzolj te is!
Szerző Beurenmeister, Corina
Cím Gyere, menjünk állatkertbe!
Alcím Rajziskola gyerekeknek
Kiadó Sziget Könyvkiadó
Kiadás éve 2011
Terjedelem 62 oldal
Formátum A/4, keménytáblás
ISBN 978 963 7268 96 0
Ár:
2.300 Ft
2.070 Ft
Kedvezmény: 10%

A nagysikerű Rajzolj te is! sorozat újabb kötetében az állatkertbe látogatunk el. Izgalmas társasjáték segítségével ismerkedhetünk meg a sok-sok látnivalóval. Utána megtanuljuk, hogyan kell lerajzolni a vízilovat, a zsiráfot, az oroszlánt, a zebrát, az elefántot, a tigrist, a pingvint és a többi érdekes állatot.

Leírás

A nagysikerű Rajzolj te is! sorozat újabb kötetében az állatkertbe látogatunk el. Izgalmas társasjáték segítségével ismerkedhetünk meg a sok-sok látnivalóval. Utána megtanuljuk, hogyan kell lerajzolni a vízilovat, a zsiráfot, az oroszlánt, a zebrát, az elefántot, a tigrist, a pingvint és a többi érdekes állatot. Mindegyik állat egyszerű alapformákból épül fel, és három-négy lépésben lerajzolható.
 
Segítség, nem tudok oroszlánt rajzolni! Kedves szülők, kedves nevelők, ugye ismerősen cseng ez a segélykiáltás a gyerekszobából? Először megpróbáljuk a nagyvadat szóban megragadni: – Szóval, van neki egy sörénye, négy lába, egy farka egy Ilyen bojttal a végén. – Majd végső szorultságunkban magunk is színes ceruzát ragadunk. Pedig csak a gyerek akart rajzolni!
Ezzel a könyvvel biztosan sikerülni fog. Mindegyik állat egyszerű alapformákból épül fel, és három-négy lépésben egyszerűen lemásolható. Tekintsék a bemutató képeket ösztönzésnek, és ne várják, hogy a gyerekek majd pontosan lemásolják őket. Az óvodáskorú gyerekek a világról alkotnak képet maguknak, amikor rajzolnak. Azt festik le, amit ismernek, nem pedig azt, ami látszik. Ezért ez a könyv tudatosan kihagyja a perspektivikus nézetet, és az állatokat vagy szemből, vagy pontosan oldalról mutatja. Amint megtört a jég, a gyerekek úgyis olyan állatfigurákat fognak találni és kitalálni, amelyek egész biztosan sokkal fantáziadúsabbak és szebbek lesznek a mintáknál!
 
Írta: Corina Beurenmeister
Fordította: Crow Zsófia Klára