Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Benedek Elek mesekönyvei

Rendezés:
Nézet:

A mesék között egyaránt megtaláljuk a jellegzetes magyar mesekincs tündér- és állatmeséit, tréfás történeteit, amelyeket a nagy magyar mesemondó gyönyörű, ízes nyelve tesz különlegesen egyedivé.

2.990 Ft 2.541 Ft

A magyar népmesék csodálatos világa tárul elénk a nagy magyar meseíró és népmesegyűjtő, Benedek Elek feldolgozásában.

2.900 Ft 2.610 Ft
Benedek Elek híres magyar népmese-feldolgozásait immár nemzedékek adják egymásnak, és gyönyörködnek varázslatos világuk sokféle színében. A magyar népmesék legkedvesebb hősei lépnek elénk e csodálatos történetekben: sárkányölő kisbojtárok, vitéz szabólegények, a lehetetlent is legyőző legkisebb királyfiak.
2.990 Ft 2.541 Ft
A kötet Benedek Elek gyűjtéséből európai és ázsiai népek meséit tartalmazza. A meséket Lengyel Dénes válogatta, az illusztrációkat Szecskó Tamás készítette.
2.990 Ft 2.541 Ft
Benedek Elek meséinek újabb kötete ez a válogatás, amely  felújítva, a sorozatba illeszkedő arculattal jelenik meg. 
2.990 Ft 2.541 Ft

Olyan nevet akarnak adni a királyfinak, amilyen nincs több a világon? No, bizony kár azon törni a fejüket. A királynak egyetlenegy fia van, akkor annak Többsincs az illendő neve. Így kapta nevét a hős királyfi, aki a többi mese ifjaival együtt bátran megküzd ezer veszéllyel és bebizonyítja, hogy érdemes nevére.

2.990 Ft 2.541 Ft
A gyűjtemény meséit válogatta és a szöveget gondozta Kormos István. A kötet illusztrációit Szecskó Tamás készítette.
2.990 Ft 2.541 Ft

Benedek Elek dolgozta fel a magyar mesekincs színe-javát, olyan meséket, amelyek a nép életerejéről, találékonyságáról, humoráról, meleg szívéről tesznek tanúságot, és örökbecsű darabjai a magyar kultúrának.

2.999 Ft 2.549 Ft