Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Brumi-sorozat

Bodó Béla (1903–1970) író, újságíró az ötvenes évek közepén teremtette meg Brumi, a kedves kölyökmackó alakját. Brumi és kis barátai Mackóvárosban és az Erdőben élnek. Ebben a világban nincsenek gonosz emberek, legfeljebb haszontalan kismackók, akikkel a legkülönfélébb dolgok történhetnek meg, a végén azonban a legrendetlenebb kis medvebocs is megjavul. A Brumi-sorozatból 1956 és 1970 között öt kötet jelent meg, a hatodik történetet (Brumi, a hajóskapitány) az író már nem tudta befejezni. 

Rendezés:
Nézet:
Brumi és barátai ezúttal nagy útra indulnak, valamennyien a Balaton mellett töltik a vakációt. A vízparton ismerősként üdvözölhetjük a jószívű, barátaiért minden áldozatra kész kis Brumit, az eleven és huncut Jócsontot – akit nem is olyan régen még Rosszcsontnak hívtak –, a torkos Dagit és a félénk Panasz Mukit.
3.500 Ft 3.150 Ft

Brumi és barátai ezúttal nagy útra indulnak, valamennyien a Balaton mellett töltik a vakációt. A Brumi Mackóvárosban folytatásaként ezt a történetet is Rudolf Péter meséli el.  

3.100 Ft 2.635 Ft

Kedvenc medvebocsunk életében eljött a nagy pillanat: a kis medvebocsból immár iskolás nagy mackó lett. A népszerű Brumi-sorozat hőse ebben a kötetben első osztályos élményeiről számol be.

3.500 Ft 3.150 Ft
Brumi mackó, Bodó Béla kedves medvebocsa olyan halhatatlan emberszerű állatfigurája a magyar irodalomnak, mint amilyen Milne Micimackója az angol gyermekirodalomnak. Abban is rokonai egymásnak, hogy mindketten bájosan naívak és lusták....
3.500 Ft 3.150 Ft

A hangoskönyv-sorozat első kötetében bemutatkozik Brumi, aki hamar a gyerekek kedvence lett. Izgalmas utazása, kalandjai során felfedezi Mackóvárost, valamint megismerhetjük családját és barátait Rudolf Péter előadásában.

3.100 Ft 2.635 Ft

A népszerű Brumi, a gyerekek kedvence ezúttal új oldaláról mutatkozik be. Barátaival, Dagival, Panasz Mukival – aki már sosem nyafizik, így kiérdemelte a Rendes Muki nevet – és Rosszcsonttal – aki megjavulván immár a Jócsont nevet viseli – egyszóval az egész díszes társaság detektívnek csapott fel, és nagy lelkesedéssel nyomozni kezd.

3.500 Ft 3.150 Ft

Brumi ezúttal is izgalmas kalandokon bukdácsol át a kis barátaival együtt a nyári szünidőben, amely kalandok során érdemes levonni némi tanulságot is. A sok érdekes esemény még szorosabbra fűzi köztük a mackóbarátságot.

3.500 Ft 3.150 Ft