Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szutyejev könyvei

Vlagyimir Grigorjevics Szutyejev (1903–1993) orosz író, grafikus, rajzfilmrendező, a Vidám mesék és még számos, mai is népszerű mesekönyv szerzője. Szutyejev közel 50 animációs film forga­tókönyvírója vagy rendezője volt, de nálunk elsősorban a gyerekek számára készült vidám és tanulságos meséi, bájos figurákkal teli könyvei ismertek, me­lyeket maga illusztrált.

Rendezés:
Nézet:
Mindannyian a gombára néztek, és nyomban kitalálták, hogyan történhetett az, hogy előbb egynek is alig akadt helye a gomba alatt, a végén mégis mind az öten elfértek. Ti is kitaláltátok már?
1.999 Ft 1.699 Ft

A legkisebbeknek készült színes lapozó az egyik legnépszerűbb Szutyejev-mese, a Vidám mesék című kötetből jól ismert A három kiscica feldolgozása.

1.499 Ft 1.274 Ft

Mihail Pjackovszkij mesehősei kedves, jóravaló állatok, akik sok mindent tanulnak meg a maguk vagy mások kárán. Hápisápit, a piszkos kiskacsát, Csahost, az éneklő kutyát, vagy a hiú pávát Vlagyimir Szutyejev rajzolta sok-sok évvel ezelőtt.

3.999 Ft 3.399 Ft

A könyvben sokszínű, gazdag mesevilág tárul fel. A megközelítőleg félszáz, nagyobbrészt rövid mese szereplői az állatvilág illusztris figurái. Akad közöttük háziállat, a vizek lakói közül nem egy, továbbá rettenthetetlen erejű és bátorságú vadállat is szép számmal.

3.999 Ft 3.399 Ft

Évek, évtizedek telnek el, az első kis olvasókból már szülők, sőt, nagyszülők lettek, de Szutyejev mesekönyveinek népszerűsége mit sem csökken. Talán a bájos, de nem túlcukrozott rajzok teszik? Talán a legkisebbek számára is könnyen követhető szöveg? A Vidám mesék kedvelői számára most újabb, teljesebb válogatást kínál a Móra Kiadó.

3.499 Ft 2.974 Ft

Szerencsés egybeesés, ha a grafikus író is egyben, és egyik kezével ír, a másikkal rajzol. Szutyejev kedves, rövid, vidám és tanulságos meséi, mulatságos figurái közkedveltek a gyerekek körében.

3.999 Ft 3.399 Ft