Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kis természetkalauz–sorozat

Rendezés:
Nézet:
Zsebméretű praktikus határozó a csillagos égbolt megfigyeléséhez. A Közép-Európából látható összes csillagkép részletes leírása, színes ábrával. A távcsővel megfigyelhető legszebb csillagok és csillagködök felsorolása. A meghatározást az évszakoknak megfelelő csillagtérképek segítik.
1.480 Ft 1.332 Ft
Zsebméretű praktikus határozó barangolásainkhoz a természetben. A legismertebb 130 ehető vadnövény és bogyó részletes leírása, minden fajról látványos, színes fotó, a meghatározást színkód és a legfőbb jellemzők pontos leírása segíti.
1.480 Ft 1.332 Ft
Zsebméretű praktikus határozó erdei barangolásainkhoz. Az Európában előforduló 143 legismertebb lepkefaj részletes leírása, minden fajról, a legjellegzetesebb hernyókról is látványos, színes fotó. A meghatározást színkód és a legfőbb jellemzők pontos leírása segíti.
1.480 Ft 1.332 Ft
Ez a zsebméretű praktikus határozó kiváló segítséget nyújt barangolásainkhoz a természetben. Bemutatja a Közép-Európában előforduló 132 legismertebb pókfajtát, minden fajról látványos, színes fotót közöl. A meghatározást színkód és a legfőbb jellemzők pontos leírása segíti.
1.480 Ft 1.332 Ft

Zsebméretű praktikus határozó barangolásainkhoz a természetben: az Európában előforduló 50 ragadozó madár és bagoly részletes leírása; minden fajról látványos, színes fotó; a meghatározást színkód és a legfőbb jellemzők pontos leírása segíti.

1.480 Ft 1.332 Ft