Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kis természetkalauz–sorozat

Rendezés:
Nézet:

A könyv az Európában előforduló 106 legismertebb állatnyom részletes leírását tartalmazza, látványos, színes fotókkal. A meghatározást színkód és a legfőbb jellemzők leírása segíti.

1.480 Ft 1.332 Ft
Zsebméretű praktikus határozó a csillagos égbolt megfigyeléséhez. A Közép-Európából látható összes csillagkép részletes leírása, színes ábrával. A távcsővel megfigyelhető legszebb csillagok és csillagködök felsorolása. A meghatározást az évszakoknak megfelelő csillagtérképek segítik.
1.480 Ft 1.332 Ft
Zsebméretű praktikus határozó barangolásainkhoz a természetben. A legismertebb 130 ehető vadnövény és bogyó részletes leírása, minden fajról látványos, színes fotó, a meghatározást színkód és a legfőbb jellemzők pontos leírása segíti.
1.480 Ft 1.332 Ft

Zsebméretű praktikus határozó. Előnye, hogy kis mérete és súlya lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyük erdei barangolásainkra. A könyv az Európában előforduló 170 legismertebb, leggyakoribb gombafaj részletes leírását tartalmazza, minden fajról látványos, színes fotóval.

1.480 Ft 1.332 Ft
Zsebméretű praktikus határozó erdei barangolásainkhoz. Az Európában előforduló 143 legismertebb lepkefaj részletes leírása, minden fajról, a legjellegzetesebb hernyókról is látványos, színes fotó. A meghatározást színkód és a legfőbb jellemzők pontos leírása segíti.
1.480 Ft 1.332 Ft

Zsebméretű praktikus határozó barangolásinkhoz a természetben. Az Európában előforduló 170 legismertebb madárfaj részletes leírása. Minden fajról látványos, színes fotó. A meghatározást színkód és a legfőbb jellemzők pontos leírása segíti.

1.480 Ft 1.332 Ft
Ez a zsebméretű praktikus határozó kiváló segítséget nyújt barangolásainkhoz a természetben. Bemutatja a Közép-Európában előforduló 132 legismertebb pókfajtát, minden fajról látványos, színes fotót közöl. A meghatározást színkód és a legfőbb jellemzők pontos leírása segíti.
1.480 Ft 1.332 Ft

Zsebméretű praktikus határozó barangolásainkhoz a természetben: az Európában előforduló 50 ragadozó madár és bagoly részletes leírása; minden fajról látványos, színes fotó; a meghatározást színkód és a legfőbb jellemzők pontos leírása segíti.

1.480 Ft 1.332 Ft

Zsebméretű praktikus határozó erdei barangolásainkhoz:: az Európában előforduló 170 legismertebb rovarfaj részletes leírása, minden fajról látványos, színes fotó, a meghatározást színkód és a legfőbb jellemzők pontos leírása segíti.

1.480 Ft 1.332 Ft

Zsebméretű praktikus határozó. Előnye, hogy kis mérete és súlya lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyük barangolásainkra. A könyv az Európában előforduló 170 legismertebb, leggyakoribb vadvirág részletes leírását tartalmazza, minden fajról látványos, színes fotóval. A különböző vadvirágok meghatározását színkód és a legfőbb jellemzők pontos leírása segíti.

1.480 Ft 1.332 Ft