Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Természetkalauz gyerekeknek

Rendezés:
Nézet:

Egyszerű és könnyen megvalósítható ötletek a kis természetbúvároknak. A színes rajzok és a részletes leírások segítenek az állatok és a növények gyors felismerésében. A borító belső oldalain rajzok mutatják be, hogyan ismerheted fel a különböző növényeket és állatokat.

2.500 Ft 2.250 Ft

Fedezd fel a vízimadarak, kétéltűek, hüllők, halak és emlősök víz alatti és vízparti világát! Egyszerű és könnyen megvalósítható ötletek a kis természetbúvároknak. Hány lába van az állatoknak, amit találtál? Van háza vagy héja? A borító belső oldalain rajzok mutatják be, hogyan ismerheted fel a különböző állatokat.

1.980 Ft 1.782 Ft

Tudod, hogyan határozhatod meg egy fa életkorát? Láttál már rókavárat? A színes rajzok és a részletes leírások segítenek az állatok és növények gyors azonosításában. Emlősök és rovarok, madarak, fák és növények - jól használható, egyszerű és otthon is megvalósítható ötletek a kis természetbúvároknak.

2.500 Ft 2.250 Ft

Felismered a fákat a környezetedben? Melyik fa létezett már a dinoszauruszok korában is? A fejezetek levéltípusok szerinti felosztása és a színes ábrák segítenek abban, hogy gyorsabban be tudd azonosítani a fákat. Mindenféle izgalmas információval és olyan tippekkel tesszük még érdekesebbé a keresést, amelyeket bárki maga is kipróbálhat.

1.980 Ft 1.782 Ft

Találtál már gombát az erdőben? Mik azok a csöves és lemezes gombák? A gombákat az alakjuk alapján gyűjtöttük csoportokba, hogy hamar meg lehessen találni őket. Fedezd fel a gombák világát! Egyszerű és könnyen megvalósítható ötletek a kis természetbúvároknak. A borító belső oldalán rajzok mutatják be, hogyan ismerheted fel a különböző gombákat.

2.500 Ft 2.250 Ft

Tudod, miről ismerhető fel a smaragd? Találtál már valaha ősmaradványt? A részletes fotók segítenek az ásványok, drágakövek, kőzetek és ősmaradványok gyors azonosításában. Izgalmas dolgokat tudhatsz meg az ásványgyűjtésről, és ötleteket kapsz a kereséshez és a kipróbáláshoz.

2.500 Ft 2.250 Ft

Ismered a környezetedben élő madarakat? Hogyan figyelheted meg őket? A színes rajzok és a méret szerinti tagolás segítenek a madár gyors azonosításában. Mindegyik madárhang meghallgatható, így felismerésük egyszerűen gyakorolható.

1.980 Ft 1.782 Ft

Ismered a környezetedben élő virágos növényeket? Tudod, melyik virág nyílik csupán reggel 6-tól 12 óráig? A virágok színének megfelelően kialakított fejezetek és a színes rajzok segítenek a növények gyors felismerésében. Egyszerű és otthon is megvalósítható ötletek a kis természetbúvároknak.

1.980 Ft 1.782 Ft