Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Montágh Imre könyvei

Rendezés:
Nézet:

A könyv nemcsak előadóknak, szónokoknak szól, hanem mindenkinek, aki gyakran kénytelen nyilvánosan megszólalni. A közszereplés nagy felelősséggel jár; nem árt, ha ismerjük magatartásunk hatását. Ezért előzi meg a gyakorlatokat elméleti fejtegetés. Itt megismerkedhetünk azokkal az általános tudnivalókkal, amelyeket a modern kommunikációelmélet az utóbbi évtizedekben feltárt.

3.500 Ft 2.975 Ft

A gyermekek nagy százalékánál fordulnak elő beszédhibák, amik tanulmányi fejlődésükben, személyiségük formálódásában jelentős nehézséget, hátrányt jelentenek. Gyakorló és leendő pedagógus, valamint beszédhibás gyermekét nevelő szülő egyaránt haszonnal forgathatja könyvünket.

3.500 Ft 2.975 Ft

Montágh Imre az 1970-es években ebben a művében gyermekek számára gyűjtötte össze, módosította és rendszerezte a beszédtechnikai és kommunikációs gyakorlatokat, amelyeket most ismét megjelentettünk.

1.980 Ft 1.881 Ft
Montágh Imre, a kiváló pedagógusegyéniség könyve segít a szülőknek abban, milyen módon foglalkozhatnak gyermekeikkel. Játékos gyakorlatai kedvet csinálnak gyereknek, szülőnek a tiszta beszéd elsajátításához.
3.100 Ft 2.790 Ft

A szerző könyvével bevezet a közlésformák rejtelmeibe. Ráirányítja a figyelmünket a másik tekintetére, arckifejezésére, mozdulataira. Kinyitja a fülünket a hangszínekre. Meg akar tanítani arra, hogy mi van a szavak mögött. (Idegen szóval élve: metakommunikációs ismereteket közöl.)

3.500 Ft 2.975 Ft

A magyar nyelv, a magyar beszéd ápolásának klasszikusa, Montágh Imre e kötetben foglalja össze mindazt, amit az élő szó használatáról – a légzéstől egészen a beszédstílusig – tudnunk kell.

2.900 Ft 2.610 Ft