Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Harry Potter és a Félvér Herceg

Paraméterek

Szerző Rowling, Joanne Kathleen
Cím Harry Potter és a Félvér Herceg
Kiadó Animus Kiadó
Kiadás éve 2017
Terjedelem 623 oldal
Formátum A/5, keménytáblás
ISBN 978 963 9884 96 0
Eredeti ár:
5.390 Ft
4.851 Ft
Online kedvezmény: 10%

A sorozat új részében Harry Potter hatodik évét követhetjük végig a varázslóiskolában. Közeledik Valdemort, a gonosz varázsló elleni végső küzdelem, s főhősünk igyekszik minél alaposabban megismerni ellenfelének múltját és ifjúságát – hogy megtalálhassa annak gyenge pontjait.

Leírás

A sorozat új részében Harry Potter hatodik évét követhetjük végig a varázslóiskolában. Közeledik Valdemort, a gonosz varázsló elleni végső küzdelem, s főhősünk igyekszik minél alaposabban megismerni ellenfelének múltját és ifjúságát – hogy megtalálhassa annak gyenge pontjait. A baljós jelek közben egyre szaporodnak, növekszik a rejtélyes események, katasztrófák száma, így a három jó barát is aggódva figyeli az eseményeket, ráadásul Dumbledore professzor is eltűnik időnként, hogy hol lehet, senki sem sejti. Eközben a felsősök közt szerelmek szövődnek, Roxfort házai közt pedig egyre élesedik a verseny. A feszültség egyre csak növekszik, a jó és rossz közti frontvonal immáron Roxfortban húzódik...
Ez a könyv egyszerűen letehetetlen. Majd meglátod... A regény 6,9 millió példányban fogyott el az első napon az Egyesült Államokban – a megjelenés első óráiban így a rajongók másodpercenként 105 könyvet vásároltak meg.
 
Fordította: Tóth Tamás Boldizsár