Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Helka – A Burok-völgy árnyai (olvasónapló)

Paraméterek

Szerző Istvánder Annamária
Cím Helka – A Burok-völgy árnyai (olvasónapló)
Alcím 4-6. évfolyam
Kiadó Mozaik Kiadó
Kiadás éve 2021
Terjedelem 56 oldal
Formátum B/5, irkafűzött
ISBN 978 963 697 819 8
Eredeti ár:
1.540 Ft

Ismert legendák szereplői és híres Balaton környéki helyszínek elevenednek meg Helka hercegkisasszony mesés történetén keresztül. Az izgalmas kalandregényhez készült olvasónapló feladatainak megoldása nem csupán a mű megértését segíti, hanem az olvasó képzelőerejét is mozgósítja.

Leírás

Ismert legendák szereplői és híres Balaton környéki helyszínek elevenednek meg Helka hercegkisasszony mesés történetén keresztül. Az izgalmas kalandregényhez készült olvasónapló feladatainak megoldása nem csupán a mű megértését segíti, hanem az olvasó képzelőerejét is mozgósítja. A gondosan felépített, rövid kérdéssorok az események fordulatait és a szereplők motivációit világítják meg. Emellett ötletes és humoros feladatok sokasága gondoskodik arról, hogy az olvasónaplót örömmel töltsék ki a gyerekek. Így észrevétlenül mélyülnek el a történetben és gyarapítják ismereteiket.

A regény ismeretlen szavainak, kifejezéseinek jelentése megtalálható a füzet végén. A napló feladatsorai órai munka keretében és otthon, önállóan is elvégezhetők.

 

Mozaik Kiadó, 2021.

MS-1466

Írta: Istvánder Annamária

Lektor: Bocsák Veronika

 

Az olvasónapló alapjául szolgáló meseregény: Nyulász Péter: Helka – A Burok-völgy árnyai