Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Hogyan élheted túl, ha rád száll az osztály?

Paraméterek

Sorozat Lélekdoki
Szerző Pacskovszky Zsolt – Rigler Ilona
Cím Hogyan élheted túl, ha rád száll az osztály?
Kiadó Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás éve 2013
Terjedelem 56 oldal
Formátum A/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 11 9421 0
Eredeti ár:
1.990 Ft
1.691 Ft
Online kedvezmény: 15%

A Móra Kiadó 9-11 éves gyerekeknek szóló pszichológiai könyvsorozatának kötetei egy-egy lelki problémát járnak körül. A könyvek két részből állnak: egy történetből és a hozzá tartozó, „segítő” feladatokból, tanácsokból, amelyek magyarázzák és feloldják az olvasóban az ábrázolt konfliktust és érzelmeket.

Leírás

A kapufa
Így megy ez nálunk. Fura, de ha nincs köztünk kapufa, vagy nem nézhetünk valakit levegőnek, akkor mindenki tiszta nyomott lesz az osztályban. Valahogy nem találjuk a helyünket – meséli Patrik, akinek osztálytársai megdöbbentő játékot eszelnek ki arra, hogy egymást megleckéztessék.
 
A Lélekdoki sorozatról
A Móra Kiadó 9-11 éves gyerekeknek szóló pszichológiai könyvsorozatának kötetei egy-egy lelki problémát járnak körül. A könyvek két részből állnak: egy történetből és a hozzá tartozó, „segítő” feladatokból, tanácsokból, amelyek magyarázzák és feloldják az olvasóban az ábrázolt konfliktust és érzelmeket. A kapcsolódó feladatok, tanácsok a Heim Pál Gyermekkórház mentálhigiénés szakembereinek szakmai tudásán alapulnak, a történetek a szakmai csapat és Pacskovszky Zsolt író közös munkájával valósultak meg. A sorozat első kötete a kiközösítés, a második a válás témakörével foglalkozik. További tervezett témák között szerepel a számítógép-függőség és a testvér születése.
 
Írta: Pacskovszky Zsolt – Rigler Ilona
Illusztrálta: Kalmár István