Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Hogyan lehetnénk boldogabbak?

Paraméterek

Szerző Bagdy Emőke
Cím Hogyan lehetnénk boldogabbak?
Kiadó Kulcslyuk Kiadó
Kiadás éve 2010
Terjedelem 253 oldal
Formátum A/5, ragasztókötött
ISBN 978 963 89026 1 0
Eredeti ár:
3.860 Ft
3.474 Ft
Online kedvezmény: 10%

Ez a válogatás azokból az írásaimból és előadásaimból született, amelyekben a pszichológia üzeneteit éppen ma, mostanában rendkívül fontosnak érzem. Olyannyira, hogy legszívesebben folyvást mondanám, tanítanám ezeket mindenkinek.

Leírás

Ez a válogatás azokból az írásaimból és előadásaimból született, amelyekben a pszichológia üzeneteit éppen ma, mostanában rendkívül fontosnak érzem. Olyannyira, hogy legszívesebben folyvást mondanám, tanítanám ezeket mindenkinek. Terjeszteném ...
Ezt a lehetőséget kínálja a könyv is. Lapjaiba, betűibe költöztetem a lelkem, és olvasótársaimmal együtt élem át: az ilyen tudásanyagban rejlik a lélektan igazi emberszolgálata! Segít nekünk örülni az életnek, tudatosítani, mit tehetünk önmagunk és szeretteink életminőségének jobbítása érdekében. Az elkötelezett odatartozás, a szeretet, az egymásra figyelő segítőkészség, a felelősségvállalás, az örülni tudás, a boldogító párkapcsolatok és szeretetkötelékek lélekápoló erői, a hála, a megköszönni tudás és a megbocsátás megannyi erő, amelyek által megújulhat az életérzésünk, javulhat az egészségünk.
Ami ebbe a könyvbe belefért, csupán egy csepp talán az életbúsulás, a reménytelenség, a megkeseredés lelki kövültségeinek feloldására, de ha személyesen is utánagondolunk, vajon érvényesek-e az életünkben ezek a tanítások, akkor máris előbbre lépünk az önismeretben és kapcsolataink minőségének tökéletesítésében.
 
Bagdy Emőke
 
Írta: Bagdy Emőke
 
Kapcsolódó témakör:
 
Kapcsolódó kiadványok:

Tartalom

Előszó
Hogyan lehetnénk boldogabbak?
Új irányok a pszichológiában: az egészségvédő megbocsátás és a poszttraumás növekedés
A lelki labirintus és Ariadné fonala
Nőiség, „női lélek” és a férfi
A párkapcsolat megtanulásától a játszmákig
Öröm, harmónia, boldogság