Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Így készülj a kétszintű érettségire fizikából!

Paraméterek

Szerző Paál Tamás
Cím Így készülj a kétszintű érettségire fizikából!
Kiadó Apáczai Kiadó
Kiadás éve 2005
Terjedelem 320 oldal
Formátum B/5, ragasztókötött
ISBN 963 464 765 0
Eredeti ár:
1.155 Ft
981 Ft
Online kedvezmény: 15%

Ez az összefoglaló munka a fizika érettségire készülők tanulását segítő szándékkal készült. Olyan tudnivalókat tartalmaz, ami szükséges és elegendő, mind a középszinten, mind az emelt szinten érettségi vizsgát tenni szándékozóknak.

Leírás

Ez az összefoglaló munka a fizika érettségire készülők tanulását segítő szándékkal készült. Olyan tudnivalókat tartalmaz, ami szükséges és elegendő, mind a középszinten, mind az emelt szinten érettségi vizsgát tenni szándékozóknak. A főszöveg a középszintű érettségi vizsga követelményeire vonatkozik. Az emelt szint többletkövetelményei keskenyebbre szedve találhatók meg a könyvben.
Könyvünk kidolgozása során nagy hangsúlyt kapott az a szempont, hogy tömör és áttekinthető, de ugyanakkor érthető és logikus legyen. Ettől függetlenül a korábbi tankönyvekkel való összehasonlítás, elemzés biztosan segíti a mélyebb megértést, a gazdagabb tartalmú felkészülést. A gyakorlást, problémamegoldást segíti az egyes fejezetek végén megtalálható válogatás is, amely az Oktatási Minisztérium gondozásában megjelent „Egységes érettségi feladatgyűjtemény, fizika I-II.” című kiadvány feladatainak sorszámaira hivatkozik.
 
Lektor: Bánkuti Zsuzsa, Lázár Zoltán