Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Keresés

Keresési feltételek

A keresési feltétellel megegyező termékek

Rendezés:
Nézet:
Brumi és barátai ezúttal nagy útra indulnak, valamennyien a Balaton mellett töltik a vakációt. A vízparton ismerősként üdvözölhetjük a jószívű, barátaiért minden áldozatra kész kis Brumit, az eleven és huncut Jócsontot – akit nem is olyan régen még Rosszcsontnak hívtak –, a torkos Dagit és a félénk Panasz Mukit.
2.700 Ft 2.430 Ft

Kedvenc medvebocsunk életében eljött a nagy pillanat: a kis medvebocsból immár iskolás nagy mackó lett. A népszerű Brumi-sorozat hőse ebben a kötetben első osztályos élményeiről számol be.

2.700 Ft 2.430 Ft
Brumi mackó, Bodó Béla kedves medvebocsa olyan halhatatlan emberszerű állatfigurája a magyar irodalomnak, mint amilyen Milne Micimackója az angol gyermekirodalomnak. Abban is rokonai egymásnak, hogy mindketten bájosan naívak és lusták....
2.700 Ft 2.430 Ft

A népszerű Brumi, a gyerekek kedvence ezúttal új oldaláról mutatkozik be. Barátaival, Dagival, Panasz Mukival – aki már sosem nyafizik, így kiérdemelte a Rendes Muki nevet – és Rosszcsonttal – aki megjavulván immár a Jócsont nevet viseli – egyszóval az egész díszes társaság detektívnek csapott fel, és nagy lelkesedéssel nyomozni kezd.

2.700 Ft 2.430 Ft

Brumi ezúttal is izgalmas kalandokon bukdácsol át a kis barátaival együtt a nyári szünidőben, amely kalandok során érdemes levonni némi tanulságot is. A sok érdekes esemény még szorosabbra fűzi köztük a mackóbarátságot.

2.700 Ft 2.430 Ft