Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Keresés

Keresési feltételek

A keresési feltétellel megegyező termékek

Rendezés:
Nézet:
Ez a természetvédelmi oltalom alatt álló terület a Kárpát-medence szívében, Budapesttől északra fekszik, és több helyen érintkezik a magyar-szlovák határral. Egyedülálló sokszínűségében a Börzsöny, a Pilis-Visegrádi-hegység, az Ipolyvölgy, valamint a Duna és szigetei alkotnak harmonikus egységet.
4.500 Ft 4.050 Ft

A Hagyományos Kínai Orvosi Egyesületek Világszövetsége által szerkesztett szabványos hagyományos kínai orvosi terminológia ez idáig hét nyelven jelent meg. Így a kínai, az angol, a spanyol, a francia, az olasz, a portugál és az orosz után a magyar a nyolcadik nyelv, melyen ez a kiadvány olvasható. A magyar változatot a Hagyományos Kínai Orvoslás Magyarországi Egyesületének szakértői gárdája hozta létre.

8.500 Ft 7.650 Ft

Jelen munka arra a feladatra vállalkozik, hogy a Kiskunsági Nemzeti Park élettelen természeti értékeit bemutassa.

6.300 Ft 5.985 Ft
„Könyvem java cigányokról szóló híradás, elemi metszet, még ha alapfokon is, de emberien, komolyan és felelősséggel tudjunk tájékozódni róluk. A megalázott és megnyomorított százezrekről...” (Kovács József Hontalan)
960 Ft 912 Ft

Amikor ezt az albumot lapozgatjuk, nemcsak a felvételekben gyönyörködhetünk, hanem nyomon követhetjük azt is, hogyan változott a környezetvédelem az elmúlt évtizedek folyamán a különböző országokban.

9.900 Ft 8.910 Ft

A mű most olvasható először magyar nyelven, Lőkös Péter fordításában, előszavával, jegyzeteivel.

1.680 Ft 1.596 Ft

Mekka felé leborulva imádkozó tömegek, „fekete arany”, terrorizmus...  Csak és kizárólag ez jelentené az arab országok legújabbkori történetét, amint az szinte meggyökeresedett a köztudatban?

2.625 Ft

Nehezen képzelhető el aktuálisabb könyv annál, amelyet az ELTE két jól ismert professzora, Csepeli György és Örkény Antal írtak. A szerzőpáros több évtizedes kutatási tapasztalatok és friss eredmények alapján a világban napjainkban zajló migrációs folyamatok megértéséhez nyújt fogódzót.

3.000 Ft 2.850 Ft
A nemzettel, a nemzeti kisebbségekkel kapcsolatos fogalmakat tisztázza a könyv, segítve az olvasót, hogy viszonylag értse a politikusokat.
1.265 Ft 1.201 Ft
A tankönyv elsősorban az iskolarendszerű képzésben, tanfolyami oktatásban résztvevő Külkereskedelmi üzletkötők számára készült, a 317/1.0/0068-06 Nemzetközi gazdasági ismeretek elméleti tananyagegységhez.
1.920 Ft 1.824 Ft

A kiadvány jól követhető keresztmetszetét adja mindannak, amit a grafológia ma tud, kutató íráspszichológusok, a napi praxisban rutint szerzett grafológusok, oktatók bizonyítják, hogy az ember megismerésének régi-új módszere, a kézírás elemzése egyre több információt tár fel számunkra az emberről.

1.830 Ft 915 Ft

A tankönyv a francia nyelvterületen jelenleg használatos leghíresebb tankönyv magyar fordítása és egyben adaptációja. A nemzetközi közjog ismeretanyagát átfogóan mutatja be, különös hangsúlyt fektetve a nemzetközi bírósági joggyakorlat legfontosabb tételeinek pontos idézésére. 

4.280 Ft 4.066 Ft

A felnőttképzés nemzetközi összehasonlításának célja a hazai gyakorlat jobb megértése, fejlesztési lehetőségeinek feltárása. Mások eredményeit nézve azonban csak az azonosságokat, hasonlóságokat és különbségeket előidéző okok vizsgálatával válnak érthetővé az eredményességhez vezető eljárások.

2.700 Ft 2.565 Ft

Magyarország az öngyilkosságok gyakoriságát tekintve legalább másfél évtizede világelső, vagy ahhoz közeli pozíciót foglal el. Kevésbé ismert, hogy – ha nem is ilyen egyértelműen – ez nemcsak az öngyilkosságokra, hanem mindenféle önpusztítással kapcsolatba hozható jelenségre is igaz.

1.900 Ft 1.710 Ft

Az OSZK időszaki kiadványainak (hírlapjainak és folyóiratainak) nyilvántartási rendszere, szinte egyidős a nemzeti könyvtárral. A könyvtár kezdettől fogva rendelkezett periodikus kiadványokkal és így, vagy úgy fel is dolgozta azokat. Hogyan történt ez a múltban, hogyan a jelenben?

336 Ft

A tanulmánykötetben összegződő kutatások nemzetközi kontextusba ágyazottan vizsgálják a századforduló táján kibontakozó életreform törekvéseknek az 1920-as években bekövetkező „emancipációs” (elfogadott életforma, illetve mentalitáselemmé válásának) magyar vonatkozású részfolyamatait és az ebben az időben megfigyelhető szemléletváltás jellegzetes elemeit. 

2.500 Ft 2.250 Ft

A forráskiadvány a szocialista korszak legfontosabb cigánysággal kapcsolatos dokumentumaiból válogat. A kötet a teljességre törekszik, közli a többségükben mar publikált pártdokumentumokat es a jórészt ismeretlen minisztertanácsi, valamint kormányhatározatokat is.

3.950 Ft 3.555 Ft