Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Keresés

Keresési feltételek

A keresési feltétellel megegyező termékek

Rendezés:
Nézet:

A kézikönyv az alapprogram szellemisége alapján készült sok-sok gyakorlati példával. A példák elemzése során minden új, korszerű vagy kevéssé ismert fogalmat értelmez azért, hogy nevelőmunkánkat segítse az óvodapedagógiai fogalmak tisztánlátása, és így sikeressé válhasson.

2.700 Ft

Az egészségesen fejlődő gyermek lételeme a játék. Az általunk tervezett és szervezett játékok folyamata vonzó elsősorban számukra, az abban rejlő szabály megértése, vállalása. A teljesítés eredményessége olyan pozitív érzelmeket válthat ki, amelyek révén mindig szívesen vállalkoznak majd az újabb kezdeményezésekre.

2.380 Ft 1.904 Ft

Hogyan lehetséges az óvodáskorú gyermekek erkölcsiségének alakítása változó világunkban, gyermekeink élő közegében – hangsúlyozottan a család és az óvoda légkörében. Találjunk rá azokra a módszerekre, eszközökre, amelyek segíthetik gyermekeink szociális tanulásának folyamatát.

960 Ft 768 Ft

Módszertani kézikönyv a gyermekek matematikai tapasztalatszerzésének óvodai lehetőségeihez, gyakorlati megközelítésben. A kötet eligazít az alapprogram szerint történő matematikai tapasztalatszerzés mindennapi lehetőségeiben, a matematikai szakmai fogalomhasználat értelmezésében, és játékos ötleteivel, módszertani ajánlásaival segíti a tudatos felkészülést.

2.190 Ft

A tevékenységekben megvalósuló tapasztalatszerzés tervezhetősége a mindennapi nevelőmunkában.

2.490 Ft

Matematikai gondolkodás fejlődését segítő munkafüzet 5-7 éves gyermekek számára. (Útmutatásokkal a feldolgozáshoz.) Az óvodás korú gyermek számára a matematikai tapasztalatok szerzésének lehetősége minden tevékenységében, így a mesehallgatás során is megmutatkozik, és azok megtapasztalása természetes módon átélhető a gyermekek számára. Ebben a kötetben Körmöci Katalin a mesét választotta a matematikai tapasztalatszerzés és a matematikai gondolkodás fejlődésének elősegítésére. 

980 Ft

Kötetünk célja: az ünnepekre való készülődés, a multikulturalitás, a hagyományok és szokások sokszínűségének és árnyaltságának bemutatása, miközben nem feledkezünk meg az alapvető emberi jogokról sem, amelyek egyben gyermeki jogok is. Mindehhez elméleti és óvodapedagógiai gyakorlati segítséget kínálunk.

1.450 Ft

Kézikönyvünk elsődlegesen a matematikáról és a játékról szól. Egyrészt módszertanként segíti a leendő pedagógusok gyakorlati munkáját, másrészt a korszerű nevelési program szellemiségével segíti a gyakorlatban helytálló óvodapedagógusok munkáját.

2.900 Ft 2.320 Ft

Perlai Rezsőné színes, felhívó jellegű illusztrációkkal, színes ábrákkal készült könyve sokféle játékot, játékos megoldást tartalmaz. Alapötleteket ad, amelyek bővítése, általuk újak kitalálása nyitottságot jelent gyereknek, pedagógusnak, szülőnek egyaránt.

2.200 Ft 1.760 Ft

Az óvodáskorú gyermek tanulását a játéka során megjelenő érzelmei, kíváncsisága, megismerési vágya, utánzási kedve, sikerélménye motiválja. Amire kíváncsi, ami iránt érdeklődést mutat, abban segítenünk kell őt, csak így juthat el az önállósághoz gondolkodásban, döntésben, cselekedeteiben...

1.880 Ft 1.504 Ft
Dankó Ervinné: Nyelvi-kommunikációs nevelés az óvodában (Módszertani kézikönyv a 3-7 évesek fejlesztéséhez)
Perlai Rezsőné: Matematika az óvodában (Kézikönyv óvodapedagógusok számára)
A két könyv együtt 30% kedvezménnyel!
5.880 Ft 4.116 Ft
Perlai Rezsőné: Az óvodáskor fejlesztőjátékai
Perlai Rezsőné: Matematikai játékok óvodáskorban
Perlai Rezsőné: Mit tanítsunk? Gondolatokat vagy gondolkodva tanulást? (Tapasztalatok az óvodáskori tanulásról)
Perlai Rezsőné: Erkölcsi nevelés az óvodában (Az óvodáskor viselkedéskultúrája)
A négy könyv együtt 30% kedvezménnyel!
7.420 Ft 5.194 Ft

Az Óvodapedagógiai kislexikon célja az, hogy az óvodapedagógia elméletében megjelenő sajátos szaknyelv közel azonos jelentéstartalommal bírjon minden óvodapedagógus és leendő óvodapedagógus (hallgató) számára.

3.400 Ft 2.890 Ft
Körmöci Katalin könyve egy „szakmai szakácskönyv”, amely az óvodás korú gyermekek tevékenységi igényét kielégíti, és fejlődésüket elősegíti, miközben örömteli együttlétet jelent a velük együtt tevékenykedő felnőtteknek is.
2.500 Ft