Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Keresés

Keresési feltételek

A keresési feltétellel megegyező termékek

Rendezés:
Nézet:

A másodikosok számára készített, tanmenetszerűen alkalmazható fejlesztő program formailag és tartalmilag az elsős programra épül. Több éves alkalmazása során bebizonyította, hogy jelentősen segíti az alapkészségek elsajátításához nélkülözhetetlenül szükséges képességek fejlődését.

2.980 Ft 2.831 Ft

A harmadikosoknak készített, tanmenetszerűen alkalmazható fejlesztő program formailag és tartalmilag az elsős és a másodikos programra épül. Anyagában a direkt képességfejlesztő feladatok mellett megtalálható a korosztály életkori sajátosságainak megfelelő önismeret, pozitív énkép és gondolkodás kialakítása, alapvető tanulást segítő módszerek ismertetése és a harmadik osztályos anyanyelvi tantárgyakra épülő, képességfejlesztő módszerekkel történő készségfejlesztés (kifejező olvasás, helyesírás, szókincsfejlesztés, fogalmazás-tanulás alapozása).

2.980 Ft 2.831 Ft

A fejlesztő program jó segédeszköz a tanítók, fejlesztők kezében a tanulási képességek fejlesztésére, a negyedikes tanulók részképesség zavarainak korrekciójára. A negyedikeseknek szóló fejlesztő program használatával az alsó tagozat négy évfolyamán lehetővé válik egy egységes szemléletű képességfejlesztési modell megvalósítása, amely a Porkolábné Dr. Balogh Katalin és kutatócsoportja által kidolgozott fejlesztési alapelveket követi. 

2.980 Ft 2.831 Ft

A kiadvány az öt-hat éves gyerekek képességfejlesztéséhez ad segítséget. Magában foglalja az egy évre szóló, tanmenetszerű fejlesztő programot, amely a Nebuló l. feladatgyűjteménnyel harmonizál. Módszertani kiegészítésekkel teszi egyértelművé a program megvalósítását. Ötlettárában javaslatok találhatók szemléltető fóliák és gyakorló feladatlapok elkészítéséhez. 

2.980 Ft 2.831 Ft

A csoportos szűrésre alkalmas pszichológiai eljárások bemutatásával gazdagítani szeretnénk a hálózatban működő iskolapszichológusok módszertani repertoárját, s egyben konkrét gyakorlati segítséget adni az iskolai alkalmasság megállapításához. (Iskolapszichológia 17.)

1.200 Ft 1.080 Ft

Az iskolakezdésnél alapvető fontosságú a gyermekek pszichikai alkalmassága, mely a tanulási képességeket meghatározó percepciós és perceptuomotoros funkciók fejlettségével mutat szoros összefüggést. A problémakör átfogó kutatási eredményei szerint a tanulási zavarok fő oka e funkciók egyenetlen fejlődése, hiányos működése. (Iskolapszichológia 21.)

1.200 Ft 1.080 Ft

Az iskolai teljesítményzavaroknak ez a speciális köre szinte minden pedagógust érint. A kötet célja, hogy kézikönyvként használható legyen a készségfejlesztő kiscsoport megszervezésénél és vezetésénél. (Iskolapszichológia 18.)

1.200 Ft 1.080 Ft
A testnevelési játékok a gyermek elsődleges tevékenységébe illeszkedve biztosítják azokat a változatos ingerfelvételeket, amelyek a biológiai fejlődés és érés alapját képezik. (Iskolapszichológia 24.)
1.200 Ft 1.080 Ft