Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kézikönyvek

Rendezés:
Nézet:

A könyvet mindazoknak ajánljuk, akik meg kívánnak ismerkedni a C nyelvvel (programozók, programozást tanuló egyetemi hallgatók), vagy a korábban megszerzett tudásukat fel kívánják frissíteni.

2.490 Ft 2.241 Ft

Roger Penrose, korunk egyik legnagyobb matematikai fizikusa leül az asztalunkhoz, és úgy magyarázza el nekünk a mesterséges intelligenciát, a kvantummechanikát, a relativitáselméletet vagy a kozmológiát, mintha csak a tegnap este látott, izgalmas filmről mesélne.

4.500 Ft 4.275 Ft

A Stanford Egyetem oktatói által készített – és használt – tankönyv világszerte az adatbázis-kezelés legnépszerűbb tankönyvei közé tartozik. Témája az adatbázisrendszereknek az informatikusképzésben legfontosabb két területe: az adatbázisok tervezése és az adatbázisok programozása.

6.900 Ft 6.210 Ft
A Corel R.A.V.E. program animációkészítő alkalmazás, mely a CorelDRAW Grapics Suite programcsomag része. A szerző a programok fontosabb alkalmazási lehetőségei között szemléletes, könnyen követhető példákon keresztül kalauzolja el az olvasót.
990 Ft 891 Ft

A széles körben elterjedt és népszerű Excel programot a nagy tömegű adatok táblázatos formában történő feldolgozására tervezték.

1.490 Ft

Az Egyszerűen sorozat kötete a számítógépes hálózatok hálózatáról, az információs szupersztrádáról, más néven az Internetről szól.

1.290 Ft
A Microsoft Windows Vista a Microsoft Windows termékcsaládjának legfrissebb, otthoni és üzleti célú felhasználásra készült kiadása. Ez a könyv a magyar nyelvű Windows Vista operációs rendszerről szól, az Egyszerűen sorozat szellemének megfelelően: egyszerűen és közérthetően.
2.300 Ft
A kezdőknek szóló Egyszerűen sorozat kötete az Adobe képszerkesztő programját, a Photoshop CS2-t mutatja be.
1.900 Ft
A kezdőknek szóló Egyszerűen sorozat kötete magyar nyelvű Microsoft Power Point 2003 prezentációkészítő programot mutatja be.
1.490 Ft
A kezdőknek szóló Egyszerűen sorozat kötete a Microsoft Windows XP operációs rendszer Professional és Home Edition verzióját mutatja be.
1.290 Ft
A kezdőknek szóló Egyszerűen sorozat kötete a Microsoft Windows XP operációs rendszer Word szövegszerkesztő programját mutatja be.
1.290 Ft