Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tankönyvek, segédletek

Rendezés:
Nézet:

A könyvet mindazoknak ajánljuk, akik meg kívánnak ismerkedni a C nyelvvel (programozók, programozást tanuló egyetemi hallgatók), vagy a korábban megszerzett tudásukat fel kívánják frissíteni.

2.490 Ft 2.241 Ft
A Corel R.A.V.E. program animációkészítő alkalmazás, mely a CorelDRAW Grapics Suite programcsomag része. A szerző a programok fontosabb alkalmazási lehetőségei között szemléletes, könnyen követhető példákon keresztül kalauzolja el az olvasót.
990 Ft 891 Ft
A Bagoly-sorozat füzetét az Windows Office 2003 PowerPoint prezentáció készítésének felhasználói szintű, gyakorlatorientált tanításához és tanulásához ajánljuk. Sok kép és illusztráció segíti a tanulást.
820 Ft 738 Ft

A magyar tankönyvpiacon elsőként ismertetünk lépésről lépésre a nemzetközi társadalomtudományban használatos olyan kvantitatív szövegelemzési eljárásokat, mint a névelem-felismerés, a véleményelemzés, a topikmodellezés, illetve a szövegek felügyelt tanulásra épülő osztályozása. A módszereink bemutatására szolgáló elemzéseket az egyik leggyakrabban használt programnyelv, az R segítségével végeztük el. A kötet anyaga akár minimális programozási ismerettel is elsajátítható, így teljesen kezdők számára is ajánlott. 

4.800 Ft 4.320 Ft
A Bagoly-sorozat 3. tagja ez a füzet. A cél itt is az volt, hogy tartalmazza az elméleti ismereteket, de mutasson be azonnal példákat a felhasználásra és alkalmazásra. Így tulajdonképpen egy feladat és gyakorlatorientált kiadvány született.
890 Ft 801 Ft