Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Iskolaérettség

Paraméterek

Sorozat Képességtár tehetséggondozó füzetek
Szerző Váradi Ágnes – Demeter Lázár Katalin
Cím Iskolaérettség
Alcím 5-6 éves gyerekek és szüleik számára
Kiadó Napvilág Kiadó
Kiadás éve 2013
Terjedelem 56 oldal
Formátum B/5, irkafűzött
ISBN 978 963 338 098 7
Eredeti ár:
1.200 Ft
1.080 Ft
Online kedvezmény: 10%

A füzetben található élményszerű játékos feladathelyzetekben mindenki gazdagodik: a szülő ötleteket meríthet a tudatos játékválasztáshoz, míg a gyerek minden játék során fejlődik valamely területen. Ajánljuk iskolába készülő és alsó tagozatos gyerekeknek és szüleiknek.

Leírás

Játékos feladatgyűjteményünk célja, hogy szülőként megismerkedjen a gyermeki fejlődés területeivel, és a játékokat végigjátszva bepillantást nyerjen gyermeke képességeibe. A füzetben található élményszerű játékos feladathelyzetekben mindenki gazdagodik: a szülő ötleteket meríthet a tudatos játékválasztáshoz, míg a gyerek minden játék során fejlődik valamely területen. Ajánljuk iskolába készülő és alsó tagozatos gyerekeknek és szüleiknek.
Ez a füzet az Aranyelme Tehetséggondozó Egyesület szülőknek szóló kiadványsorozata harmadik darabja. A kötetben olyan ismereteket, helyzeteket és játékos feladatokat szedtünk csokorba, amelyek segítségével a szülők játszva fejleszthetik önmagukat és gyermekeiket, és amelyek segítségével egy-egy képességterületen megfigyelhetik gyermekük fejlettségét, érettségét, benyomást alakíthatnak ki arról, Vajon megfelelő szinten rendelkezik-e az összes, iskolakezdéshez szükséges képességgel.
Írta: Váradi Ágnes – Demeter Lázár Katalin
Sorozatszerkesztő: Szűcs Imre Lóránt