Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Iskolakezdés. Logikus gondolkodás (Logico Piccolo)

Paraméterek

Sorozat Logico Piccolo
Cím Iskolakezdés. Logikus gondolkodás (Logico Piccolo)
Kiadó Tessloff és Babilon Kiadó
Kiadás éve 2023
Formátum Oktatócsomag
ISBN 978 963 294 772 3
Eredeti ár:
2.690 Ft
2.555 Ft
Online kedvezmény: 5%

A logikus gondolkodás fejlesztése segít a gyerekeknek, hogy az összefüggéseket mélyebben megértsék, önálló következtetéseket vonjanak le, és ezáltal bármilyen probléma megoldásának hatékonyabban állhassanak neki. 

Leírás

A logikus gondolkodás fejlesztése segít a gyerekeknek, hogy az összefüggéseket mélyebben megértsék, önálló következtetéseket vonjanak le, és ezáltal bármilyen probléma megoldásának hatékonyabban állhassanak neki. A Logico Piccolo Logikus gondolkodás csomag nagyobb óvodás és kezdő iskolás gyerekeknek szól. Feladatai logikai láncok, tények közti kapcsolatok, oksági viszonyok felismerésével fejlesztik a gyerekek gondolkodását.

A feladatkártya-csomag feladattípusai: kategóriába sorolás, kakukktojáskeresés, térbeli tájékozódás, logikai és időrendi sorrend, logikai hibák, hiányzó dolgok keresése. 6 éves kortól ajánljuk!

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz. A kártyák a PICCOLO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.


Tessloff és Babilon Kiadó, 2023.

Logico Piccolo-sorozat

Összeállította: Margarethe Fimmen-Marquardt – Anne Lenze

Kapcsolódó kiadványok

Raktáron
4.990 Ft 4.241 Ft